Denna vecka...

Nu är det ju måndag och ny vecka! Önskar verkligen att jag var mer taggad på det, men med förkylning är det svårt, haha. Det blev t.ex inget möte för mig idag som var planerat, och inte heller dansträning ikväll. Tråkigt värre, men men! Jag hittade denna fina lista för ett tag sedan hos Elin som jag tänkte passar perfekt att starta veckan med.

Denna vecka vill jag... Verkligen bli frisk! Usch, gillar inte att vara sjuk.

Denna vecka ska jag... Jag har inte jättemycket planerat faktiskt utöver det jag vanligtsvis gör varje vecka, vilket är skönt, men något jag skulle gjort idag (som jag fick avboka p.g.a. förkylningen) var att gå på ett möte och visning inför när The Aces ska uppträda i november. Men som tur var gick det att flytta tills jag är frisk så det får bli om ett tag istället!

Denna vecka är ledordet... "Have the courage to turn away from everything that doesn't feed your soul." Åh, detta är så sant! Man måste faktiskt inte alltid tacka ja eller ställa upp för alla om man själv inte känner att man får ut något av det. Våga säga nej och ta vara på dig och din själ, så viktigt!

Denna vecka är jag tacksam för... Att min förkylning faktiskt inte blev så hemsk som den brukar bli och att jag har lyssnat på mig själv och vilat ordentligt.

Denna vecka tipsar jag om... Jag vet att jag har nämnt detta lite då och då i mina inlägg, men jag vill verkligen tipsa om TV4-serierna The Bay och Sjuksystrarna på Fredenslund! Två väldigt olika serier, men otroligt bra!

Denna vecka hoppas jag... Att jag kommer en bit på koreografin inför giget i november och att det fortsätter vara sådär fint och färgsprakande höstväder!

Kram, hoppas ni har en fin måndag!

Gillar