Den äldre generationen

Hej på er!

Fredag, hur skönt? Igår jobbade jag stängning på Maxi, 15-22.15, och i morse var det upp tidigt för att dra igång gympa med pensionärer! Så jag är lite sliten idag, haha, jag drömde så konstigt med så var helt utslagen när jag vaknade.

I alla fall, första gympan för terminen blev så lyckad och de var så glada att vara igång igen! Förra terminen hann vi ju bara ha två pass innan Corona slog till, så de var så tacksamma att få röra på sig igen och få en rutin. Just med rådande omständigheter var vi utomhus, vilket passade perfekt då solen lyste himla härligt! Det blev ett pass med både dans och och olika styrkeövningar. Efteråt bjöd Hemgården (där jag också jobbar alltså) på fika, och vi satt och fikade och pratade.

Jag älskar verkligen det här generationsutbytet! Man lär sig så himla mycket, och det är så intressant att se hur man är så lika trots så många år emellan. Den äldre generationen har verkligen en liten egen plats i mitt hjärta. De är en sådan tacksam grupp att jobba med, och hur man med så enkla medel gör hela deras dag värmer verkligen i hjärtat.

Nu har jag precis slängt i mig lite lunch och ska snart iväg igen! Då väntas rep inför Kulturnatten. Mina planer ikväll sedan har ändrats tusen gånger om så jag har ingen aning om vad som sker just nu, haha, men det visar sig.

Hoppas att ni får en strålande fredag!

Många kramar!

Gillar