Dansdag i solen och kärleksmums

Hej på er, och glad lördag till er!

Igår hade jag nästan en heldag i danssalen, och wow säger jag bara! Jag kommer inte ihåg när det hände senast. Min vän Alice och jag åkte dit runt elva för att repa på vår duett vilket är mitt senaste projekt. Det är kul att ha lite små-projekt utanför The Aces just nu när läget är det som det är med Corona samt att det är svårt att samla hela gruppen när alla har plugg och jobb.

Det blev många härliga timmar när solen lyste in i salen, och jag är SÅ tacksam för. Dessvärre hinner jag ju inte gå till danssalen lika ofta längre p.g.a. plugget och i och med att jag inte undervisar just nu p.g.a. Corona så blir det inte heller så naturligt att man åker dit i samband med en klass. Så gårdagen är jag väldigt tacksam för!

Jag kommer lägga upp en liten sneak-peak av koreografin på min Instagram-story, hihi, så checka in @lallizz98 om ni vill kika!

Idag började dagen med ett träningspass. Egentligen är lördagar min vilodag och jag tränar på söndagar under helgerna, men när Conny sa "Kan du inte träna på lördag istället så jag kan överraska dig på söndag morgon?" så var det rätt så lätt att byta vilodag, haha. Undrar vad han har planerat, hihi!

Efter det ett ZOOM-möte med de andra lärarna på Dansverkstan, sedan plugg, och framåt eftermiddagen kom familjen och farmor på en liten tidig alla hjärtans dag-fika! Syrran hade bakat kärleksmums, så gott och så mysigt. Farmor har faktiskt fått båda sprutorna av vaccin, vilket är så skönt, men självklart höll vi avstånd ändå. Man vet ju aldrig.

Snart väntas lite middag och ikväll såklart Melodifestivalen, wiho!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Blondina
Blondina ,

Men gud va duktig du har varit som har tränat fina du 😊 Heja du! Du är bäst ❤️❤️

nouw.com/blondina
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Ser verkligen helt fantastiskt ut att få dansa i solen sådär! Måste pigga upp ens humör så galet mycket att få göra det! Omg kärleksmums är ju så ruskigt gott! Gud nu blev jag sugen på att baka det haha. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,

Åhhh vad härligt ❤️ Kram

nouw.com/happym
johnssons
johnssons,

Åh så gott med kärleksmums<3

nouw.com/johnssons
petra,

kan tänka mig att det blev riktigt härligt att få dansa där inne i solsken, kram o fin alla hjärtans .

mammansprinsessor.blogg.se