Dans i mängder

Hej på er!
Oj, vilken aktiv dag jag hade igår! Jag var verkligen helt mör i kroppen när jag vaknade idag, haha, skippade till och med gymmet bara för att ge mig själv lite återhämtning.

Jag gymmade först på förmiddagen och körde rejält med löpning. Framåt eftermiddagen sedan var det dags för dans med The Aces. Vi övar för fullt nu inför Kulturnatten om några veckor, så roligt! Vid halv sju var det dags för street-jazz och det var riktigt kul och köttigt. Vi har börjat med en koreografi nu som är riktigt rolig så det var verkligen en rolig lektion.

Normalt sett skulle jag ju dragit mig hem efter den lektionen, men då blev jag och mina vänner indragna i hip-hop-lektionen som började efter, haha! De var så få där så vår vän Alex frågade oss om vi inte skulle komma in och testa, och visst, det gjorde vi! Jag har ju inte kört hip-hop på läääänge, haha, men det var väldigt kul att köra igen! Så jag lämnade inte dansstudion fören klockan nio igårkväll, hehe. Som sagt, lite sliten idag!

Idag har jag haft en betydligt lugnare dag, i alla fall såhär långt! Började med en sovmorgon, vilket var väldigt välbehövligt efter gårdagen. Fixade lite grejer här hemma innan jag begav mig iväg. Jag ska nämligen vara vikarie på en danslektion för årskurs 3 på mitt gamla gymnasium, hihi! Hur roligt? Så jag var där och hämtade min nyckel dit idag, och på fredag är det dags! I de danslokalerna var ju var hela The Aces började, då under namnet DeGeers Showgrupp, och läraren jag ska vikariera för kom ihåg mig! Känns så roligt att mina lilla elevförening fortfarande koms ihåg och har lett mig dit jag faktiskt är idag.

Men snart ska jag ta bilen och brumma iväg till några andra dansande barn och ungdomar! Min andra tisdag på Dansverkstan och jag är så taggad!

KRAM!

Gillar

Kommentarer

enna,
Men oj vad kul! Lycka till 😊 Kram
sayyeastofashion.blogg.se'
happyM
happyM,
Åh men bästa känslan ändå att få känna att man verkligen tagit ut sig och kan vila på riktigt ❤️ Kram
nouw.com/happym
Ida,
Så skönt med sovmorgon och så roligt att vara vikarie på ditt gamla gymnasium!! 😃
idanilssonphoto.se
tildakarlsson
tildakarlsson,
Åh vad härligt att få träna så mycket! <3
nouw.com/tildakarlsson
Sara,
Härligt <3
www.aamaziing.se