Dagens lista

Hej på er!

Tisdag idag och jag startade min dag med ett träningspass och lite fixande med uppvärmningar till dansen. Än så länge är det ju oklart om vi kan öppna dansskolan igen, speciellt för mina vuxengrupper, men jag vill ändå vara förberedd + att The Aces också behöver uppvärmningar till våra träningar. Imorgon ska vi ha möte med dansskolan och då kommer jag veta om jag ska ha kursstart vecka sex eller ej.

Men nog om det, jag tänkte att vi kör en liten "dagens lista" idag igen! Perfekt när man inte har så mycket inspo eller tid, haha.

Dagens lista

Dagens humör: Glad!

Dagens mående: Bra, men lite trött.

Dagens låt: Den här godingen som jag hittade under förra veckan.

Dagens vill ha: Lite nya kläder hade varit roligt, går nästan bara i samma nu när jag pluggar hemifrån, haha, har noll inspiration.

Dagens klädsel: Och på tal om kläder så vet jag inte riktigt än, haha, men förmodligen något bekvämt, men ändå lite stylat så man inte säckar ihop totalt.

Dagens planer: Jag ska plugga, och 13-15 har jag föreläsning. Efter det ska jag och Conny ta en promenad då han måste lämna tillbaka en bok på campus. Skönt att komma ut en sväng efter en dag inomhus.

Dagens tanke: Vem blir nya ICA-Stig?! Åh, vad jag är nyfiken, haha. Tycker verkligen de reklamerna är så himla roliga och smarta.

Dagens diss: Kanske all osäkerhet kring dansskolan, tycker det är jobbigt att inte veta hur saker kommer att bli, det blir en underliggande stress som ligger och pockar hela tiden.

Dagens hiss: Vi har fått snö igen, hihi! Så mysigt.

Nej, jag vet att man inte ska plugga i sovrummet, och det gör jag egentligen inte, men igår hade både jag och Conny föreläsning samtidigt, och då fåglarna inte är pålitliga med att hålla tyst i två timmar var köket uteslutet, haha. Så då fick det bli sängen för min del.

Hoppas ni får en jättebra tisdag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh att köpa lite nytt till garderoben hade inte suttit fel här heller kan jag säga. Så himla svårt att hitta inspiration till kläder tycker jag! man går alltid i samma kläder känns det som haha. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Caroline,

är det kinesiska?

carro93.se
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Åh älskar dagens 😍 tänkte också på vilken som blir nya Ica Stig 😉

nouw.com/emelieanderssoon
LouiseEdling
LouiseEdling,

Så rolig lista, håller med om kläderna! Känns så onödigt när man bara är hemma men min garderob skriker efter nya jeans<3

nouw.com/louiseedling
johnssons
johnssons,
T',

Hoppas du får öppna dansen igen!

devote.se/babustyle
petra,

Ja vem tusan är det som blir nya ica -stig haha kram

mammansprinsessor.blogg.se
carroat
carroat,

Jag trodde första Glenn Hysén och nu Johan Rheborg eller Björn Kjellman ❤️

nouw.com/carroat
Linnéa,

Så härligt inlägg 🤩.

Såg nån rubrik om att Björn Kjellman är nya Ica-stig?! Vi får väl se ⭐️

nouw.com/linnealiebig
Caroline,

så coolt med kinesiskan! 😃

carro93.se