Corona

Jag vet inte om ni kommer ihåg inlägget i början av mars där jag skrev mina planer för månaden? Tyvärr har ju Corona satt stopp för väldigt många av dem, och en del saker längre fram för mig. Vi tar en titt på det.

- Grease. I helgen skulle jag och min syster gått och sett musikalen Grease, men nej, den blev inställd.

- "A Million Dreams". Detta är nog det som var tuffast. Min dansskolas föreställning som vi planerat och jobbat inför i MÅNADER blir inställd. Blir så ledsen för våra elevers skull som har jobbat så hårt och varit så nervösa, och för oss i The Aces som var riktigt taggade på att vara med. Nu planeras den att hållas i höst istället så vi får hålla tummarna för det.

- Välgörenhetsgala med Look Twice. Detta har varit planerat sedan i höstas, vi skulle uppträda på en gala i Västervik för att uppmärksamma cancer, men nej, den blir nu också inställd.

- Italien. Mina planer var att i vår åka till Italien och se mitt favoritband live, men det blir inte av, och de lär inte ens kunna avsluta sin turné.

- "The RunAWay Show". Danny Saucedo avbokade precis sin spelning nu i helgen och förmodligen kommer den i maj som jag tänkt att gå på också ställas in.

Ja, här är några grejer som rör mig, och tyvärr kommer det nog att bli ännu fler saker som blir inställda. The Aces ska uppträda på Dansens Vecka och det är ytterst oklart om det kommer att bli av fortfarande, och vårt samarbete med en grupp i närliggande stad kommer eventuellt också att skjutas på.

Ja, vi får se helt enkelt, jag är i alla fall glad att det hela tas på så stort allvar, att många verkligen försöker. Jag är inte särskilt orolig för min egen skull då jag är ung, frisk och är noga med hygien, men jag är mer orolig för riskgrupperna och folks panik. Seriöst, jag förstår att folk blir oroliga, men att skrämma upp varandra på sociala medier hjälper inte.

Ha det så fint, och se till att hjälpa och lugna varandra istället! Lita på fakta, inte Facebook.

Kram

Gillar