Christmas list

Jah blev utmanad av fina @sofialissmyr att göra den här jullistan som jag sett cirkulera en hel del på bloggarna! Självklart ville jag haka på den trenden! Nedan kan ni läsa mina svar, och självklart får ni kopiera och göra den ni också.


Christmas list

Är du en som älskar julen eller tycker du att det är en jobbig högtid?

Jag tycker att julen är en supermysig högtid! Jag gillar framförallt hela förväntan kring julen, att redan i november (eller tidigare...) börja längta, planera, och bara mysa i julkänslor. Julen känns som en mycket mer utdragen högtid än t.ex påsk eller midsommar, om ni förstår mig.

Hur ska du fira jul i år?

I år kommer jag, som många andra, fira i väldigt små sällskap. På julafton kommer min sambos syster och mamma hit på förmiddagen, och på eftermiddagen åker jag och Conny till mina föräldrar och firar med dem. Dagen innan jul träffar vi Connys pappa, och på juldagen kanske jag följer med och träffar morfar. Jag är otroligt delad i det.

Kommer något att se annorlunda ut denna jul tillskillnad från förra julen?

Ja, väldigt mycket. Julen hos morfar med mammas sida av släkten blir antingen inte av alls, eller i minimal skala. Vi träffar inte heller mina kusiner från pappas sida då de bor långt bort och vi inte vill åka i onödan.

Är det något du är besviken över hittills?

Inte vad jag kan komma på! När Corona dominerat detta år kom ju inte det annorlunda julfirandet som någon överraskning direkt, haha.

Vad tycker du om årets julkalender?

Jag tycker att den är bra! Dock skulle jag vilja ha liiite mer julkänsla, typ som den förra året som var så uppenbart julig, men det kanske kommer.

Tycker du att det är roligt att slå in julklappar eller är det en pina?

Både och faktiskt, haha! Jag som är så kreativ och pysslig borde ju älska att slå in julklappar, och det gör jag väl till en viss del, men det är också mycket som kan gå fel och som kan bli enorma irritationsmoment, haha. Men de klappar jag slagit in hittills har det ändå gått bra med! Jag tycker mest slutresultatet är roligast när man får se alla fina paket under granen.

Vad dricker du helst till julmaten?

Julmust! Apotekarnes är okej, men jag föredrar den från Nyckel-bryggerier då den inte är lika söt.

Du får välja två temafärger att inreda julen med, vilka blir det?

Åh, vad svårt! Helt klart rött, och sen är det lika mellan silver eller guld.

Vad blir årets juloutfit?

När Indiska hade utförsäljning fyndade jag en grön, stickad klänning i lite oversize-modell som jag planerar att ha! Jag har också en supergullig, stickad jultröja med en ren på, haha, så om jag mest vill mysa runt så åker den på.

Vilken doft påminner dig mest om julen?

Åh, svårt att välja "mest"! Men nog doften av gran, eller nejlikor.

Vad är din favorit på julbordet och vad hade du helst sluppit att äta?

Julskinka och mormors havrekakor, och jag hade nog helst sluppit Janssons.

Vad har du önskat dig i år?

Jag har ändå önskat mig en hel del! Jag tycker att det är lättare att önska sig saker nu när jag flyttat hemifrån för då kan man önska sig grejer man verkligen behöver, eller lite dyrare saker till hemmet som man vill ha, men som är tråkiga att lägga pengar på själv, haha. Bland annat har jag önskat mig en hårfön, en yogamatta, och så har jag och sambon önskat oss en rullvagn till köket, en ny matta till duschen, och en Swiffer. Ni ser, nästan bara tråkiga vuxensaker, haha!

Är du nöjd med dina julklappsinköp, och vilket är din favorit?

Åh, ja, jag är väldigt nöjd! Det känns verkligen som jag tänkt till på mina julklappar i år, och jag har också tillåtit mig själv att lägga lite mer pengar på klapparna i år just för att jag tycker att det är så roligt att ge. Jag är nog mest nöjd med mammas och pappas gemensamma present, Connys presenter för det är ett lite större projekt, och med en julklapp till en vän.

Har du snö där du bor?

Nej, men jag hoppas att det kommer!

Äkta gran eller plastgran?

Äkta, heeelt klart! Det är jag uppvuxen med. Jag och sambon har kivats om det varje år då han vill ha plastgran, haha, men jag har alltid lyckats vinna.

Vad är det bästa med julen?

Just att den är så mysig! Och jag tror att jag tycker det just för att det är så mycket traditioner involverade, liksom träffa familj och släkt, julkalender, baka julgodis, ja, allt! Hela december är en riktig julmånad.

Vilka vill du ska göra denna lista?

Jag har valt att inte utmana några specifika då jag redan sett denna hos väldigt många bloggare som jag följer. Så jag utmanar alla som vill att göra denna lista!

En julig bild från 2018's julshow får avsluta detta inlägg!

Hoppas att ni har en bra lördag! Vi har fixat gran som vi ska klä nu ikväll, hihi. Äkta såklart. ;)

Ha en toppenmysig kväll!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Annie - Stora Små Äventyr,
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Åh vad roligt att se att min jul-lista även har kommit hit, så roligt att få läsa 🥰❤️

nouw.com/emelieanderssoon
happyM
happyM,

Håller verkligen med dig, julen är så otroligt mysig ❤️❤️

nouw.com/happym
Ida,

Men så mysig lista och roligt att läsa!! Kanske lånar denna, älskar ju julen mer än allt haha :')

idanilssonphoto.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Superskoj att du också ville svara på listan finaste du! Var hur roligt som helst att sitta och läsa igenom alla fina svar på frågorna. Underbart att du känner dig så nöjd med julklapparna du ahr köpt iår! jag känner mig faktiskt också nöjd med de julklapparna jag har köpt. Nu längtar man bara så mycket att få se alla öppna dom också! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Josäfin,

sååå mysigt inlägg!!

jossanamigo.blogg.se