Choose to be optimistic

Hej på er, och hej fredag! TJOHEJ!

Egentligen är jag inte överdrivet taggad på helg då mina planer tyvärr blivit inställda. Imorgon skulle syrran ha haft sitt stora 18-årskalas för släkten, men p.g.a det stora C't så bestämde hon sig för att ställa in. Såklart rätt, men väldigt tråkigt.

På söndag hålls även ett 1-årskalas för vår yngsta i släkten just nu, hihi, men då jag fortfarande inte är helt kry i halsen vill jag inte riskera något och åka dit och smitta någon.

Så ja, vad den här helgen har att bjuda på istället får vi helt enkelt se! Sambon min är i alla fall ledig, så vi kan säkert hitta på något mysigt tillsammans som inte involverar så mycket människor.

Klänningen är från Nelly.com, tyvärr slutsåld, men klicka här så kommer ni till en liknande.

I sådana här tider är det ju lite extra viktigt att vi fokuserar på det positiva, så därför kickar jag igång denna fredag med att lista lite ljusglimtar just nu!

- Vår. Våren är på ingång på RIKTIGT, hur underbart är inte det?

- Halsen. Jag håller på att bli kvitt mitt halsont! Vi struntar i att jag knappt sov två timmar inatt för att jag hostade, hehe, MEN det är faktiskt påväg åt rätt håll.

- Motiverad. Jag har känt mig så otroligt motiverad och produktiv de här senaste dagarna! Har fått massor gjort och verkligen planerat min tid nu när jag bara har kunnat vara hemma.

- MONKI. Jag beställde en jumpsuit från Monki häromdagen som jag hade tänkt ha på firandet imorgon, och fick nyss sms om att den har kommit! Dock ska jag vänta tills jag är ordentligt frisk innan jag hämtar ut den nu när det inte blir något firande, men satsar på söndag eller måndag!

Vad har ni för positivt? Tell me, och låt oss dela vår positivitet!

Choose to be optimistic, it feels better.

Kram.

Gillar