Bujo och blandade nyheter

Hej på er, och hej måndag! Första riktiga veckan för 2021, wiho!

Den här veckan har jag bara några få planer, men det största som händer är nog att jag har mina sista pass på mitt vikariat på Maxi den här veckan. Jag har trivts väldigt bra, men det ska bli väldigt skönt också. Jag ska faktiskt börja plugga kinesiska på heltid igen! Jag är så himla taggad, jag älskar det verkligen. Så vecka tre drar jag igång! Inför hösten sedan har jag en plan på vad jag ska göra med kinesiskan, men det håller jag lite på, hihi. Nu var det inte detta som inlägget skulle handla om, haha, men jag ville bara dela med mig lite av mina planer.

Jag ääälskar ju att pyssla med min Bullet Journal, och därför ville jag dela med mig av lite inspiration för 2021 och januari! Innan vi slog över till 2021 satt jag och fixade både hela årsupplägget, och upplägget för januari. Bullet journaling för mig går lite upp och ned, ibland känner jag mig mer kreativ, och ibland mindre, men nu med det nya året och hela "nystartskänslan" känner jag mig verkligen så motiverad till min Bujo!

Bullet Journal Inspo 2021

Brukar du syssla med Bullet Journaling?

Idag har dagen varit lugn. Jag har varit ledig, och hade lite planer, men de blev inställda, så jag har mest tagit det lugnt hemma och fixat lite grejer. Snart kommer Connys pappa hit för att hjälpa mig sätta upp lite grejer vid mitt skrivbord, hihi, så taggad! Ikväll ska jag också sitta i lite krismöte via Teams med alla medarbetare på dansskolan. Det är verkligen inte lätt att bedriva dansverksamhet i Corona-tider.

Och det som får avsluta inlägget är att idag, den fjärde januari, har jag och Conny varit sambos i två år, wiho! Så snabbt det har gått, det känns så galet att det redan är två år sedan jag flyttade hemifrån. Därför har vi fixat lite fika för att mysa till det lite extra.

Ha en fin kväll!

Många kramar!

All bilder är från Pinterest.

Gillar