Bröllopshelg i Skåne

Hej på er!

Nu ska ni få ta del av den fantastiska bröllopshelgen vi fick äran att vara med på! Let's go!

Fredag:

Då min sambo och de två kompisarna som skulle med inte slutade sina föreläsningar fören 15, fick jag ta mitt pick och pack och möta upp dem på campus. Taggade som tusan bar det av nedåt Skåne! Jag och Conny delade på körningen, och jag som inte är van att köra så långt, och speciellt inte i mörker, var jäkligt stolt över mig själv när jag tog oss igenom ett otroligt dåligt markerat vägarbete mitt på motorvägen i totalt mörker. Usch, efter det var jag trött, haha.

Men resan gick bra, och runt 20.30 var vi framme! Då bjöds vi på mat och kände oss otroligt välkomna av både brudparet, och deras föräldrar och släktingar. Efter maten var det hopp i säng, och vi bodde i grannhuset bredvid då det var ett sommarhus för grannarna så det stod tomt. Otroligt snällt och generöst.

Utsikten från ovanvåningen på grannhuset (så vackert!), och lite på två av rummen.

Lördag:

Runt klockan åtta serverades det frukost, och wow, det var lätt i stil med hotellfrukost! Så lyxigt, hihi. Sedan bestämde vi i kompisgänget oss för att ta en kort promenad ned till hamnen som bara låg några minuter där ifrån. Verkligen helt fantastiskt. Klockan tolv sedan var det dags för lunch nere vid hamnen där vi blev bjudna på fisksoppa på den mysiga restaurangen där. Verkligen gott och mysigt!

Efter det åkte vi vänner upp till frisören där både brud och brudgum gjorde sig i ordning! Då tog vi med oss lite bubbel att skåla med, och brudens hår var verkligen så otroligt vackert. Efter det bar det av hemåt igen för fix och trix med oss själva, och sedan mot kyrkan då det var dags för vigsel!

Klockan 15.00 var tiden för vigseln, och den var otroligt fin! Efteråt samlades vi alla med tomtebloss utanför kyrkan och väntade in brudparet, hihi, och där blev det många kramar och grattis! Sedan åkte vi till den fantastiska mottagningen.

Mottagningen var på en golfklubb som var otroligt fin. Jag tog så mycket bilder bara på själva miljön där, haha! Då blev det först lite mingel med bubbel och chips medan vi väntade in brudparet, och vi passade också på att ta supercharmiga bilder med diverse accessoarer, haha. Sedan gick vi till bords då vi blev bjudna på en helt vegetarisk trerätters!

Maten var otroligt god, och efterrätten så mäktig att jag fortfarande mår lite illa när jag tänker på den, haha. Till bords blev det även en hel del fina tal, lite aktiviteter och sång! Jag skulle ljusa upp de här bilderna, men mitt redigeringsprogram ville inte samarbeta just då, sorry.

Och efter middagen kördes det igång med dans för fulla muggar, men såklart hade brudparet sin första dans. Otroligt vackert, och när de andra paren sedan fyllde på drog jag såklart med mig Conny upp. Några timmar senare slutade festen och vi somnade gott i vår säng.

Söndag:

Efter en god natts sömn, och en minst lika god frukost, rullade vi hemåt igen. Denna gång i dagsljus vilket var otroligt skönt, haha!

Helgen var verkligen fantastisk, och jag är så glad att jag fick delta. Helgen var även en tid för nya vänskaper, då det var väldigt roligt att lära känna Connys tjejkompisar som åkte med oss ned. Alltid kul med nya gemenskaper, och vi blev som ett nytt litet tjej-gäng. Love it.

Hoppas ni alla har en fin måndag, kram!

Gillar

Kommentarer

Netti Starby ,
Vad kul att du var på ett bröllop och så himla fin du var! 😃 Kramis
starbys.se
Malin,
Men åååh så mysigt!
maolions.blogg.se
celinelundqvists
celinelundqvists,
Sara,
Men åh så kul <3 fina ni var allihopa <3
www.aamaziing.se
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Vilken himla fantastisk helg detta lät som, så himla roligt!! Miljön är ju SÅ fin och alla ni är ju tokfina!! KRAM
nouw.com/emmaengstrom
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
wow vad fint och vilka fina bilder från bröllopet! <3 och maten såg så god ut! 😊
nouw.com/emelieanderssoon
Linnea,
Åh vad kul! Vill också gå på bröllop hehe 😊
linneakinis.blogg.se/
Therese,
Men wow vilken underbar helg! Hade gärna upplevt det! Ser himla fint och mysigt ut!
devote.se/babustyle