Bra dans-eftermiddag

Åh, sicken bra dans-eftermiddag jag hade i går!

Jag började eftermiddagen med träning med min uppvisningsgrupp The Aces. Vi hade egentligen vår första träff för säsongen förra veckan, men då var tyvärr två sjuka så det var inte riktigt samma sak. Men igår var vi hela härliga gänget och vi hade en riktigt bra och effektiv träning!

Just nu jobbar vi för fullt inför Kulturnatten den 28 september. Förra året blev det verkligen en succé så vi hoppas på det igen! Just nu jobbar vi på ett lite mer komplext och konceptuellt nummer, med inslag av show och commercial. Kommer nog bli så bra, hihi, så taggad!

Efter de timmarna var det dags för mig att själv ta lektion!

Förra veckan började jag en kurs i street-jazz, och igår var andra lektionen. Några av er var nyfikna på att höra hur det gick, och jag kan säga att det är väldigt kul och det är sååå skönt att få in jazz-tekniken igen. Man har ju tyvärr tappat lite över sommaren, så det är skönt att få tillbaka det. När det kommer till koreografi har vi bara gjort uppvärmningsdansen än så länge, och den är riktigt rolig och köttig, men lite enkel, men det är ju klart eftersom det bara är uppvärmning. Hoppas den riktigt koreografin är lite mer utmanande! Men jag är väldigt nöjd med mitt val av kurs so far!

Idag har jag haft en väääldigt effektiv morgon! Har redan hunnit skicka några mejl, svarat på era kommentarer, sorterat mina papper inför i eftermiddag, o.s.v. Snart ska jag iväg på en inbokad lunch och i eftermiddag brummar jag iväg för att hålla mina första kurser på Dansverkstan, hihi! Tagga!

Hoppas ni får en superfin tisdag, det blir vad man gör det till! KRAM.

Gillar