Born To Be free

Åh, jag måste bara tipsa er om en dokumentär jag såg på Netflix igår!

Jag har alltid varit otroligt fascinerad av havet och dess liv, och när jag var yngre var mina favoritkanaler på TV utan tvekan Animal Planet och Discovery Channel, haha. Medan andra i min ålder satt och tittade på typiska ungdomsserier, satt jag där med mina delfiner, valar, och hajar.

Så igår började leta mig in lite på en annan sida av Netflix än det jag tittat på hittills, och hittade denna gripande dokumentär. Dokumentären heter Born To Be Free, och är en rysk dokumentär om vitvalar i fångenskap. Vi får följa två ryska kvinnor och hur de starkt ifrågasätter vitvalarnas liv i fångenskap i olika akvarium runtom Ryssland och världen. Vi får även ta del av intervjuer med de ansvariga, filmer som visar de hemska förhållandena, och tyvärr filmer på hela fångstprocessen.

Detta var en otroligt gripande och bra dokumentär med många olika och givande intervjuer som jag verkligen rekommenderar att se!

Gillar

Kommentarer

fridachristinas
fridachristinas,
Känner igen mig, Shark Week var min favorit vecka i sååå många år haha. Ska definitivt ta och kika in den serien låter oerhört gripande. Kram på dig <3
nouw.com/fridachristinas
happyM
happyM,
Åh jag är också facinerad av havet!! Måste kika på denna, tusen tack för tips ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
Jasmine,
Svar: Tack för din kommentar.
Kram
rosanatt.blogg.se
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Tack för tipset 😃
nouw.com/emelieanderssoon