Boknörd

Igår var det tre saker som inte samarbetade med mig; 1) tiden 2) datorn 3) kameran. Så ja, att få upp detta inlägg igår som det var planerat blev en utmaning, haha.

I tisdags drog ju som sagt bokrean igång och jag fyndade fyra härliga böcker!

Jag älskar ju allt som har med kreativitet, inspiration, livsstil o.s.v att göra, och sa lite skämtsamt till min kollega; "När man tittar på vad jag köpt kan man ju tro mitt liv är kaos", men nejdå, så är inte fallet, haha. Det är väl aldrig fel att försöka förbättra sig själv och sitt liv?

Den första boken är "12 livsregler- Ett motgift mot kaos" av Jordan. B. Peterson. Jag tycker den verkar väldigt bra och inspirerande med mycket text, haha!

Den andra är lite mer kreativ, hihi, och sånt älskar ju jag! Det är "52 listor för glädje, inspiration och kraft" av Moorea Seal! Som jag förstått det är det en lista i veckan (men man kan såklart fylla i dem när man vill!) om allt mellan himmel och jord. Så roligt, och verkligen listor man inte själv tänkt på att skriva!

Ingen har väl missat att hört talas om "Framgångsboken", och podden, av Alexander Pärleros! Är väldigt taggad på att läsa denna då jag hört mycket gott om den. Gillar att den blandar både listor och tips med mer sammanhängande text!

Sista boken är "Ett stressfritt liv" av Karin Björkegren Jones! Fastnade verkligen för hur färgglad den var, alla härliga bilder, och såklart alla inspirerande listor och texter!

Detta är alltså mina fyra fynd, men känner jag mig själv rätt lär jag nog kamma hem någon mer bok innan rean är slut, hehe. Jag började faktiskt fylla i några listor igår och läsa Framgångsboken, hihi, och jag är väldigt nöjd so far!

Har ni fyndat något på rean?

KRAM!

Gillar

Kommentarer

Pauline,
vad roligt att du fyndade böcker 😃
lillafrokenhurtig.blogg.se
Delila,
Kul med nya böcker <3
delilabasic.devote.se
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
ÄLSKAR Alexander Pärleros bok, har nog lyssnat på den minst två gånger! SÅ bra 😃 KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Angelica,
Åh, älskar böcker! Inte fyndat nåt i år, men jag har såå många böcker som jag inte hunnit läsa än så det är okej ändå <3
angelicawahlin.se
Julia,
jag fick rätt så usel lön så det blev inget fyndande för mig! Råkade köpa ett par skor istället.
ajlimuller.se
happyM
happyM,
Åh alltså Pärleros bok är verkligen en som jag skulle kunna tänka mig att läsa, trots att jag inte är ett stort fan av böcker! Stor kram ❤️
nouw.com/happym