Bloggtankar

Hej på er!

Som ni märkte blev det ingen bloggning, och återigen hann jag bara inte med. Det känns verkligen som jag säger så ofta nuförtiden, men det är sant. Jag pluggar så mycket om dagarna att tiden inte riktigt finns till att lägga på bloggen så mycket som jag skulle vilja. Jag har egentligen en hel del inspiration till olika inlägg, men ingen tid att lägga på att fixa med dem, och när jag får lite tid över, oftast på kvällen, så känns det alltid för sent att skriva något, eller att orken för ett riktigt välplanerat inlägg finns inte riktigt.

Sen kan jag också känna att när jag mestadels av tiden bara här hemma och pluggar blir det inte riktigt lika roligt att uppdatera heller för man gör ju knappt något, haha. Jag vill inte ha "ointressanta" vardagsinlägg på min blogg hela tiden (jag älskar att läsa det hos andra, så missförstå mig inte!), jag vill ha lite genomtänkta och kreativa inlägg också, och nu känner jag inte riktigt att blandningen är där. Ibland kan jag också känna att de inlägg jag vill skriva redan finns där ute i bloggvärlden. Jag skulle jättegärna vilja skriva om tips för att plugga hemma, tips för en bra dag o.s.v., men när det är så många andra som skriver det (vilket jag ju älskar, för älskar att läsa sånt!) så undrar jag varför någon skulle vilja läsa de inläggen när det redan finns så många inlägg om det?

Jag vet att man inte ska bry sig om folk vill läsa eller ej, och jag kollar ALDRIG min statistik, seriöst aldrig, jag bloggar för mig, och de som vill läsa får läsa, men såklart när man har er underbara läsare som regelbundet klickar er in här vill man ju komma med roligt och intressant innehåll, förstår ni hur jag menar?

Jag tror bara det jag tycker är svårt just nu är att jag VILL så gärna lägga tid, för jag älskar att vara kreativ med bloggen, men att jag inte hinner i den mån jag vill. Och det är okej. Jag försöker verkligen inse att livet går i perioder och ibland måste man prioritera. Jag prioriterar plugget över allt annat just nu, för det är sådan jag är och det är viktigt för mig. Livet är ett jäkla pussel ibland att lyckas få ihop allt man vill.

Det var verkligen inte meningen att det skulle bli såhär långt, haha. Jag ville bara börja med att förklara lite, men sen rann det bara iväg. Men det är ändå skönt att bara skriva ut sina tankar. Jag hoppas att det här kanske hjälper mig att försöka ta lite med, men samtidigt inse att det är okej att hinna varje dag. Jag måste släppa prestations-prinsessan inom mig, haha.

Hoppas i alla fall att ni haft en jättefin dag, och nej, detta är ingen officiell bloggpaus! Jag kommer att uppdatera som vanligt i den mån jag hinner.

Tack för att ni finns.

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

T',

Vet hur det känns när man vill blogga, men inte har tid eller inspiration till det. Och sen när tiden finns så står det still. Jag tror det är viktigt att bara ta en dag i taget och blogga om man känner för det. En dag när man har massa inspiration och tid så kan man göra färdiga inlägg som bara är att publicera.

devote.se/babustyle
Netti Starby ,

Alltså egentligen spelar det ingen roll ifall många skriver om samma saker. För det du skriver blir unikt på ditt sätt och lika intressant att läsa som hos andra. Kramis <3

starbys.se
Ida,

Känner igen mig i det du skriver!! Har också haft de perioderna när man vill skriva massor men man har helt enkelt inte tid! Blir så för mig lite då och då, ibland uppdaterar jag superbra i en vecka eller två, sen försvinner jag under en helg eller en vecka, det är okej!! Man ska endast blogga när man känner att man har tid och när man vill, man ska aldrig tvinga sig till det för det gör det bara värre. Om man ska vara kreativ, ha inspiration och ork så måste man ta det som de kommer och aldrig tvinga fram det! Om det är inlägg du kommer på och vill skriva men inte hinner så skriv bara ner rubriken/idéen på mobilen eller som ett utkast på bloggen, så kan du in och skriva när du vill, så gör alltid jag 😃 kram

idanilssonphoto.se
Emmamehrali
Emmamehrali,

Jag känner precis samma! Pluggar också mycket nu så hinner inte med 💖

nouw.com/emmamehrali
BorderlineGirl
Ellen,

Känner väldigt mycket igen mig i det du skriver. Så svårt att tänka nytt ibland i bloggvärlden. Men jag försöker som du skriver att bara skriva om det som intresserar mig. Förhoppningsvis lyser personlighet igenom och är det som gör läsarna intresserad av just ditt eller mitt inlägg. 😊 Kram!

ellengrantz.se/
Sara,

Känner igen mig, kan gå flera dagar utan att jag uppdaterar nu för jag hinner liksom inte med allt jobb och mina hästar och ibland finns varken tid eller inspiration där, men har accepterat nu att det är helt okej att bara blogga när jag känner för det 😊

aamaziing.se