Bilar och nycklar

Godmorgon solstrålar!

Fredag idag, och hur skönt är inte det? Den senare halvan av denna vecka har faktiskt varit riktigt bra, vilket är så skönt, men det ska bli skönt med lite helg så jag får hem min sambo igen, haha. Jag tänkte spara lite på vad jag gjort i veckan till söndagens inlägg, men låt oss i alla fall säga att det varit fullt upp!

En tråkig sak som hänt är ett vår bil har stendött. Jag skulle åka och hämta flyttkartonger hos min kompis i tisdags och den var helt död när jag skulle starta den. Som tur var, var jag ju hemma, så jag hamnade inte ute mitt i ingenstans. Men ja, det är surt. Både min pappa och Connys pappa (såklart man ringer pappa, haha) har konstaterat att batteriet är helt slut, då förhoppningsvis kunde de hjälpa oss med det redan i helgen!

Från i onsdags när jag , Melinda och Josefina gjorde egna wraps!

Och vet ni vad som händer idag då? Vi får nycklarna till lägenheten! Hihi, vi är så taggade! Klockan 14.00 idag ska jag åka och hämta dem, och sen ska jag och Conny dit en sväng ikväll och ta en titt. Vi hade hoppats att kunna köra lite grejer redan ikväll, men det är svårt med en bil som inte rullar, haha. Så vi får hoppas att vi kan köra i helgen istället! Just nu är det så mycket grejer överallt att man inte vill packa mer innan de andra körts iväg, haha.

För övrigt idag så ska jag till danssalen med Ruvejda sen. Nästa vecka ska vi ha dansläger på dansskolan (så taggad!) och Ruvejda är en av våra "inhyrda" lärare, så vi ska gå igenom lite inför det så hon känner att hon har koll. Är verkligen så taggad på lägret, ska bli så kul att dansa, undervisa och träffa alla små elever igen!

Hoppas ni får en bra fredag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Frida,
Trist med bilen men gud vad kul att ni får nycklarna idag!! Vilken härlig känsla! 😊 <3
fridachristina.com
tinafalkestad
tinafalkestad,
Åh vad gott med egna wraps! så tråkigt att bilen dog 😔 det är aldrig kul när bilarna krånglar, och förstår att de är extra jobbigt nu när ni fått nycklarna och skulle flytta dit lite saker! Men vad kul att ni fått nycklarna nu! Grattis!!😍😍❤️ Kram!
nouw.com/tinafalkestad
My,
Men vad segt med bilen..... Men bra mycket roligare med lägenheten!!!!! 😃
www.mynordqvist.se
Jasmine,
Så härligt med lunch/middag i solen!

Tråkigt med ett dött bilbatteri, hoppas att det snart är åtgärdat.
Och vad kul med tillgång till ert nya boende - grattis!

Svar: Tack så mycket för dina ord. <3

Önskar dig en fin helg.
Kram
rosanatt.blogg.se
Hilma
Hilma,
Tråkigt att bilen lagt av... men kuuul med lägenheten! 😀 stor kram fina du! ❤️
nouw.com/hilma
Johannna
Johannna,
Men guuud vad kul med nycklarna 😍
nouw.com/johannna
happyM
happyM,
Neeej det är ju så himla tråkigt med bilproblem!! Men däremot superkul att ni fått nycklarna!!! Stor kram ❤️
nouw.com/happym
Emma Engström,
Du skämtar, så himla tråkigt att bilen dött för den är man ju liksom som beroende av?! Men hoppas det går att fixa nu i helgen! Ihh måste ju få en update om lägenheten idag också, så sjukt roligt det måste vara 😃 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
ArielC
ArielC,
Så kjipt med bilen, håper det blir fikset raskt! Håper du får en kjempefin helg <3
nouw.com/arielc