Beställt från SHEIN

Ej samarbete.

Har ni beställt från SHEIN någon gång?

Jag har gjort det en eller två gånger, och senast var nog i vår förra året. Alla plagg jag beställt har jag varit väldigt nöjd med, både passform och kvalité! Sen kanske jag har kommit på lite senare att det nog inte var min stil och så har plagget inte använts så mycket ändå, men det har ju absolut inte med sidan att göra utan med mig personligen.

Det jag tycker om är ju att det för det första är billigt. Jag är ingen märkestjej, och kan tycka märkeskläder kan bli otroligt överskattade. Jag förstår om man köper märken för kvalitén, men jag känner ofta att det går överstyr och bara blir en hets om att ha flest och bäst märkeskläder. Jag föredrar hellre att köpa fem plagg för 500 kr än ett plagg. Självklart vill jag ju att kvalitén ska vara någorlunda, men jag gillar att variera och tycker det är mycket roligare. Därför föredrar jag att köpa fler, men billigare.

För det andra så är det ju en stor sida, så många lämnar recensioner! Det är verkligen toppen för då kan man enkelt läsa sig till hur kvalitén är, hur plagget sitter, om det är "true to size", genomskinligt o.s.v. Egentligen beställer jag inte jätteofta kläder online, speciellt inte utomlands och aldrig dyra plagg, just för att jag föredrar att prova själv och tycker det är svårt att skapa mig en bild av hur det sitter på. Men efter att noga valt ut mina plagg baserat på recensioner så slog jag till! Och just eftersom de är rätt så billiga så känns det inte som man "förlorar" så mycket pengar om plagget inte skulle passa. Förstår ni hur jag menar?

Så häromveckan sa syrran att hon skulle göra en ny beställning och frågade om jag ville vara med. Ironiskt nog hade jag dagen innan suttit på Youtube och sett en hel del hauls från SHEIN (också hett tips att kolla på om man vill se passform, kvalité o.s.v.!) och var i helt rätt mode för lite shopping, haha.

Det första jag klickade hem var dessa solglasögon! Jag älskar de jag har, men de går i en klassisk brunsvart nyans. Så jag ville testa något nytt och annorlunda, helt utanför min comfort zone! Om dessa faktiskt hjälper mot solen är ju en annan femma, haha, men värt att testa i alla fall! Ni hittar dem här.

Sommarklänningar är jag ju verkligen en sucker för, så jag kunde ju inte låta bli att beställa denna! SHEIN har så otroligt många söta blommiga klänningar, nästan för många, så tillslut kunde jag inte välja. Då fick det bli en randig istället, haha, och just nu är den nedsatt till ynka 87 kronor! Ni hittar den här.

Senast jag hade en sånhär bh var 2017 då jag köpte en till min studentbal. Den höll typ två gånger, sen blev den svettg och äcklig och klistret började ge vika. Dessa två har fått väldigt bra reviews, och sådana här är ju nästan ett måste under rygglösa klänningar och off shoulders. Säljs i två-pack vilket är toppen! Ni hittar dem här.

Okej, i grund och botten är jag en väldigt "classy" tjej i min klädstil, men jag tycker mer och mer att min dansstil börjar reflekteras mer och mer i mina vardagsval. Jag vill gärna våga införa min street-stil mer i vardagen, så därför slog jag till på denna oversize t-shirt. Jag ska verkligen utmana mig och våga bära lite mer "mitt andra jag" till vardags också, då det är något jag trivs så bra i i danssalen. Ni hittar den här.

Cykelbyxor är ju kvinnans bästa vän om man vill känna sig säker under kjolen eller klänningen! Än har jag inte riktigt fallit för trenden att använda cykelbyxor som shorts, men nog mest för att jag tror att jag själv inte skulle passa i det. Jag behövde ett par nya att ha under då mina börjar bli lite slitna, så då valde jag dessa med spets. Dessa känns lite mer "uppklädda" och då kanske jag känner mig lite mer bekväm att våga testa att ha dem som shorts. Gillar verkligen spetsdetaljerna! Ni hittar dem här.

Höga strumpor, vad kan gå fel? Också något jag verkligen gillar att matcha mina tracker pants eller leggings till när jag dansar. När jag dansar jazz brukar jag faktiskt köra dubbla strumpor i början av passet, alltså tunna strumpor och sedan ett par sådana här tjockare och längre över, just för att bli ordentligt varm i fötter och anklar då jag lätt blir överansträngd där. Mina jag har nu börjat bli liiite slitna, hehe, så då passade det bra med några nya. Ni hittar dem här.

Och till sist den här klänningen! Det här är nog det jag är mest taggad på, hihi. En riktig Alice-klänning! Eller, en riktig Alice-klänning hade nog varit i någon färg, men jag kände ändå att svart fick funka då det är classy och neutralt och funkar även på hösten! Sen kan man ju styla den med hur mycket fina accessoarer som helst, hihi. Ni hittar den här.

Så ja, det blev en helt del nytt och jag är sååå taggad på att få hem allt!

Hoppas ni får en bra onsdag, själv ska jag jobba 11-18!

Många kramar!

Gillar