Banana bread muffins

Hej på er!

Sicken produktiv lördag förmiddag jag haft! Eller ja, den kändes i alla fall så, om ni förstår, haha.

Klev upp strax efter åtta, stretchade igenom kroppen, och åt frukost. Tog sedan en dusch, borstade tänderna, och la ansiktsmask. Sedan lite kreativ egentid i min Bujo. Efter det bar det iväg ut med soporna, plockade disken, och städade igenom köket. Hann ta mig en titt på min systers spanskauppsats (hallelujah, att jag kommer ihåg något, haha!), vilade i solstrålarna i soffan, och bakade en sats bananmuffins. Allt innan klockan elva! Hur underbart? Verkligen en skön förmiddag.

Och bananmuffinsen blev episka, så jag delar receptet här! Istället för vetemjöl tog jag hälften grahamsmjöl, och det bästa med dessa är att de är ganska nyttiga, och jag som älskar (och behöver, hehe) mellanmål kommer ju utan tvekan ha dessa som mitt number one mellanmål just nu!

Tog en promenad till Coop tillsammans med sambon i det vackra vädret, och han har nu precis gått iväg till jobbet. Klockan fyra har vi tvättid så då ska jag tvätta lite, annars inget mer planerat idag! Mår bättre i halsen, men ska ta det så lugnt som möjligt resten av kvällen.

Kram!

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Men wow, vad gott!! 😍😍
nouw.com/beattriicee
Therese,
Låter som en bra dag! Ser riktigt gott ut det där!
devote.se/babustyle
Linnéa ,
Åh smaskens 😊
linneakinis.blogg.se/
happyM
happyM,
Omg mums!!! Kram ❤️
nouw.com/happym
Julia,
De ser ju strålande ut, så glad jag blir 😊 Vad du är duktig.
ajlimuller.se
enna,
Alltså så gott! Nu blev man sugen 😊
sayyeastofashion.blogg.se