Balkong-inspo

Nu står ju våren och knackar på dörren och jag är SÅ himla taggad på att inreda vår balkong i år! Det är ju verkligen något speciellt att ha en liten uteplats, speciellt för mig som är uppvuxen lite "ute på landet" och är van vid stor trädgård och natur omkring mig. Är väldigt tacksam för att vi haft turen att ha balkong i båda lägenheterna som jag och min sambo bott i!

Eftersom vi flyttade mitt i sommaren förra året kändes det lite "onödigt" att lägga fullt ös på att inreda balkongen då vi ändå var rätt nära hösten. Vi köpte ett café-set och lite blommor, men mer än så blev det inte. I år är planen att köpa träplattor att lägga på stengolvet, istället för plastmattan vi köpte i all hast, haha, och fixa till riktigt ordentligt därute!

Pinterest är ju en himla bra plattform, och jag vill dela med mig av lite härlig inspiration som jag hittat där de senaste dagarna!

Balkong-inspo

Ser ni så fint? Skulle så gärna vilja göra något såhär, men dock är vår balkong lite mindre än vad de här ser ut att vara.

Hur mycket jag än gillar Sverige och våra årstider, är det ju liiite synd att man inte bor på en plats där det är värme året om. Det känns nästan lite "onödigt" att inreda hur mycket som helst om man ändå bara kan ha det uppe några månader, för att sedan ta ned igen, för att nästa år upptäcka att man har ändrat stil eller tröttnat på det man hade, haha. Men å andra sidan är ju faktiskt våren och sommaren rätt så långa!

Hur tycker du om att inreda på din uteplats?

Hoppas ni får en jättefin lill-lördag! För min del började dagen med träning och nu har jag suttit några timmar med plugget, och så lär det fortsätta!

Många kramar!

Alla bilder är från Pinterest.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Åh såååå fin inspo, alltså balkonger är ju bland det bästa vi har här i livet hihi ❤️ Stor kram ❤️

nouw.com/happym
petra,

supermysig balkonginspo:) ser så mysigt ut, vi bor i hus så vi har planer att bygga om altan och större pool i vår, kram

mammansprinsessor.blogg.se
agnesmathilda
agnesmathilda,

Men alltså ÅHH ❤️ Finns ju inget mysigare än fina balkonger! ÄLSKAR ❤️

nouw.com/agnesmathilda
Sara,

Underbar inspo <3

aamaziing.se
ullie,

är med i balkong grupp på fb är skoj o få lite inspo gud som man längtar redan vi har uteplats framsida o baksida du kan kika här inne för lite inspo . ta hand om dej o fin torsdag

weberskold.se
beattriicee
beattriicee,

Åh vad mysigt att inreda balkongen!! 😍 Hade lätt gjort det men min är så liten och dålig placerad typ 😅

nouw.com/beattriicee
Amanda (Swedish Passport),

Men alltså åh så mysiga inspirationsbilder! Vi har tyvärr ingen balkong i vår nuvarande lägenhet (vilket jag saknar så mycket!) men i vår förra inredda jag med mycket kuddar och filtar och älskade att sitta där ute och hänga ljumna sommarkvällar 😊

swedishpassport.com
linndossing
linndossing,

Inreder alltid min balkong!! Tycker det är så mysigt och jag spenderar SÅ mycket tid där både på våren och sommaren <3 Kram

nouw.com/linndossing
johnssons
johnssons,

Åh så mys med en sån balkong<3

nouw.com/johnssons
Jasmine,

Va' fina inspirationsbilder du bjuder på! Lycka till med att inreda er balkong på ett liknande sätt. 😊

(Sent) Svar: Tack så mycket! Vad roligt att du gillar sidorna för mars månad i min bullet journal.

Kram

rosanatt.blogg.se