Balcony inspo

Förra våren var min och sambons första vår i lägenheten! Som jag nämnt en gång tidigare var jag ju otroligt taggad på att inreda balkongen, och jag blev himla nöjd. Nu i år är jag minst lika taggad, men vill gärna göra några ändringar. Därför letade jag runt lite för inspiration, och seeee så himla vackra balkonger jag hittade!

Hur drömmiga är inte dessa? Tyvärr är ju inte vår balkong riktigt såhär stor, och med tanke på att vi bor i ett land där balkongen inte används året om känns det ju lite onödigt och tråkigt att lägga massor av pengar om man ändå vill göra ändringar nästa säsong, samtidigt som man ändå vill känna att man verkligen vill vara på balkongen. Haha dilemma deluxe.

Skulle jag bo utomlands skulle jag lätt ha inrett min balkong på något sett ovan! Fatta att sitta i Italien på sin balkong, smutta på ett glas rosé, blicka ut över kulturen... Åh, goals!

Men det finns ju några måsten enligt mig när det kommer till balkongen, oavsett storlek;

Must haves

- Blommor. Blommor är utan tvekan det som får balkongen till liv!

- Soffa/stolar + bord. Vi fick med en soffa och ett bord när vi flyttade in, vilket är toppen. Det är inte det finaste, men helt klart gångbart och det sparar man massor av pengar på.

- Ljus och ljuslyktor. Behöver jag ens säga mer?

- Kuddar och filtar. För den ultimata mysfaktorn är ju en mysig filt och några fluffiga kuddar ett måste!

Om vädret håller i sig veckan ut ska jag verkligen se till att inreda den här veckan! Så taggad!

Hur brukar ni inreda era uteplatser?

Hoppas ni får en superfin tisdag, och glöm inte att ställa frågor till min frågestund om ni känner för det!

Kramar.

Gillar