Bakisdag

Nej, inte riktigt bakisdag kanske med tanke på att jag inte drack någon alkohol alls igår, haha, MEN ingen kvällsmat och lite sömn gör att jag känner mig lite bakis idag, haha.

Hade en supertrevlig kväll och natt med mina och Connys vänner igår! Runt klockan 18.00 kom de till oss och då hade vi dukat upp med massor av gott tilltugg. Som välkomstdrink bjöd vi på lite rosa bubbel, och efter det följde många timmar med mingel, prat och skratt. Vi fick även superfina presenter, herregud, så tacksam! Det var både födelsedagspresenter till mig och gemensamma inflyttningspresenter till oss båda. De är ju för fina.

Då vädret var toppen tog vi oss även ut och spelade två omgångar kubb! Härligt, härligt. En väldigt bra start på helgen med andra ord!

Något som för mig är lite udda att blogga om är outfits. Jag är ju ingen "modebloggare", men tycker det är väldigt kul med kläder, smink o.s.v. Men igår blev jag väldigt nöjd med både outfit, hår och smink så jag tänkte jag kunde uppmärksamma det lite extra! #egoboost, haha.

Jag hade en svart bodysuit med en kjol jag faktiskt köpte i Kina! Tycker den är superfin och lite "sportig" med ränderna och fickorna på baksidan. En annan grej som trendar lite inom dansvärlden just nu är en tight, låg hästsvans. Jag har haft det två gånger när jag gigat, och tänkte att det går ju att ha på fest med, och tyckte det blev fint! Gillar en lite cleanare look liksom. Gud, känner mig så töntig när jag slänger mig med ord som "outfits" och "look", haha, det är ju så inte jag!

Idag då? Sambon jobbar idag 8-15, och jag ska se till att städa upp här hemma. Som tur är så blev det faktiskt inte så mycket skräp och stök, positivt överraskad, haha! Sedan i eftermiddag ska jag åka och se Sverige-finalen av Danskarusellen!

Hoppas ni får en fin lördag, kram!

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså guuuu vad underbart!! Och hur galet jäkla snygg var du inte hjärtat??? STOR KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
happyM
happyM,
Åh ser ju galet mysigt ut det där ❤️ Hoppas att städandet går super! Stor kram ❤️
nouw.com/happym
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh det lät verkligen som att ni hade haft det hur kul som helst vännen! SÅ fin du är <3
nouw.com/emmaengstrom
Yasmine,
Mums så mycket gotta och att spela kubb med sina vänner är ju aldrig fel! 😃 Och kjolen, hur snygg?! Kramar <3
yasmissy.blogg.se
Ida,
Men så mysigt och gott!! Superfin outfit 😃
idanilssonphoto.se
Pauline,