Baby bird update

Tack för era fina ord på inlägget under.

Nu tyckte jag att det var dags för en update på vår lilla fågel igen, hihi!

Bilderna nedan är från i tisdags då lillen var ungefär tre och en halv vecka! Som ni ser har fjädrarna kommit rejält, och färgerna börjar komma i ansiktet.

Även om det dröjer ett tag till innan man kan börja ana vilket kön det är, och nio månader om man vill vara 100% säker på könet, så är färgerna i ansiktet mer åt Shakiras håll, d.v.s honan. Så vi kaaan ha en liten tjej, men tiden får utvisa så får vi se!

Fågelunge tre veckor

Ungen blev ett stort fan av min vän Frida, haha.

Låt oss också påminna oss om hur ungen såg ut när den var ynka tolv dagar gammal. Läs mer i detta inlägg.

Vilken skillnad på bara några dagar, eller hur?

Personlighetsmässigt är den väldigt lugn och nyfiken. Häromdagen somnade den tjugo minuter på mitt bröst, hur gulligt? Det är verkligen skönt att känna att den verkligen är trygg hos oss. Hen älskar att bli kliad på huvudet och runtomkring, och är bättre på att gå bakåt än framåt, haha. Det nya fenomenet den lärt sig är att gå upp på handen direkt från bordskanten! Superbra att den självmant går upp på handen. Lite mindre bra om den tar en hand vid bordskanten för vana och det någon gång inte finns något att kliva ut på, hehe...

Så ja, vi har en väldigt omtyckt liten individ här hemma! Vad tyckte ni om min vlogg några inlägg ner? Är det något koncept ni vill att jag kör på? Kanske en vlogg om vår lilla bebis? Let me know!

Ha en toppenfin torsdag! För mig blir det lite ärenden, jobb inför nästa veckas dansläger, och studentmottagning!

Kramar!

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Oj, som den växt, så söt! 😍
nouw.com/carroat
Yasmine ,
Alltså ååååh så söt den är 😍😍😍
yasmissy.blogg.se
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Aww det är ju så kul med de här uppdateringarna om hur det går för lillen, så söt alltså!! Haha hoppas dock det inte blir att den tar ett kliv över bordskanten, man får va på sin vakt.. kram i massor 🥰
nouw.com/emmaengstrom
happyM
happyM,
Men nääää jag dör ju vad söt hihi ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
Pauline,