Avslutningsvecka

Åh, denna vecka innebär bara avslutningar på dansskolan för min del!

I måndags hade jag avslutning för två grupper jag vickat för i två veckor, då dansmix grund 7-9 år, och jazz fortsättning 13-16 år! Sedan igår hade jag avslutning för mina egna barngrupper. Helt galet att jag redan haft tolv veckor med dem, terminen har gått så fort! På höstterminen har vi ingen uppvisning utan föräldrar och syskon får istället sitta med och titta på sista lektionen, och såklart gärna vara med och testa vissa övningar, haha! Följande barngrupper har jag undervisat i år...

- Danslek 3-4 år

- Barndans 6 år fortsättning

- Dansmix grund 7-9 år

- Jazz grund 9-12 år

Då min dansskola jobbar väldigt utspritt för att finnas tillgänglig för så många som möjligt har jag i år varit lite utanför staden med dessa grupper. Nästa termin kommer jag att byta område, vilket är skönt då jag slipper åka lika långt, men också väldigt tråkigt då jag inte får träffa just dessa barn igen. De var så söta och fina under avslutningen!

Och idag hade jag avslutning på med "Dans för äldre" som jag haft fem gånger på en träffpunkt här i stan! Min farmor hade tagit sig dit så det var extra roligt, haha. Och på söndag är det avslutning för mina ungdomsgrupper i city som gäller! Sen har jag JULLOV!

Jag har även repat idag då min uppvisningsgrupp på lördag ska vara med på ett event för att samla in pengar till Musikhjälpen! Riktigt roligt, och vi har även denna gång anpassat vårt nummer inför temat, "Sex är inte ett vapen."

Och till något väldigt tråkigt och jobbigt så är det imorgon dags för begravning för min älskade mormor. Usch, det kommer verkligen bli otroligt jobbigt, men fint. Att få ett riktigt hejdå kommer nog bli skönt. Jag vet inte, vi får se, jag är så splittrad. Många tårar är i alla fall ett som är säkert.

Kram på er.

Gillar