Autumn nails

Åh, jag har blivit så sugen på att göra mina naglar igen! Senast jag gjorde naglarna var sommaren 2019, och då var jag så nöjd! Jag trodde verkligen att jag skulle fortsätta aktivt med det, men riktigt så blev det inte, haha. Här nedan kan ni se hur de såg ut då!

Jag blev verkligen så nöjd, och älskar den läckra färgen! Just den sommaren hade jag också en del gigs, bl.a 90-talsfestivalen, och då passade ju färgen perfekt, hihi. Jag var så inställd på att ha en rosa färg när jag gick dit, men väl framme blev jag helt kär i denna, haha. Så det kan gå!

Men nu är jag inne på något mer höstigt eller neutralt! Det vore najs att ha något av det, för att sedan göra något vintrigare eller juligt när vintern närmar sig. Jag letade lite inspiration och blev så kär i designerna nedan!

Autumn nails inspo

Åh, jag är så sugen! Det enda jag måste ha i åtanke när jag gör naglar är längden. Då jag jobbar i butik samt som danslärare är inte en för lång längd jättebra när man river upp kartonger eller gör ett danssteg på golvet, haha. Men det löste sig så bra senast, så då vet jag en längd som funkar för mig! Kanske bokar en tid snart...

Ha en fin torsdag!

Många kramar!

Alla bilder på höstnaglarna är från Pinterest.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh alltså det är såååå himla fint!!! Men har aldrig gjort det hos någon utan målar alltid själv med essie-lack haha ❤️ Stor kram
nouw.com/happym
Jeanette,
Att fixa naglarna är så roligt och man känner sig alltid så himla fin med nygjorda naglar 😊 Jag har gått och fixat mina naglar i flera år och jag är så himla nöjd, kommer nog aldrig sluta haha. Tycker att det gör att jag alltid känner mig lite fixad, jag känner inte att jag måste ha smink hela tiden för naglarna räcker liksom 😊 Så skön känsla.
jeanettte.blogg.se
johnssons
johnssons,
Men åh vilken härlig inspo<3
nouw.com/johnssons
Heléna,
Så snygga nagelbilder du har hittat! Jag skulle också vilja ha så där fina naglar, men det är helt kört när man jobbar så som jag gör och vi får dessutom inte ha för långa naglar pga hygienskäl när vi är i andras hem. Hoppas du får till riktigt snygga höstnaglar fina du! Stor kram <3
optimistiskabloggen.blogg.se
santonia
santonia,
Åh, är också sugen på att göra något höstigt med naglarna!
nouw.com/santonia
Ida,
Åh hade så gärna velat fixa höstnaglar nu när jag kan igen, kunde inte göra det när jag hade mitt förra jobb haha :') Meeen måste spara pengar haha!
idanilssonphoto.se