Att vara med i en bok

Idag vaknade jag tidigt till fantastiskt väder. Då bestämde jag mig för att smita upp och ta en morgonpromenad! Medan sambon sov sött tog jag mig en promenad runt kvarteret och parken. Det var så underbart! Knappt något folk ute, fåglarna som kvittrade, och solen som sken.

Jag gick till parken och fotade ett vackert träd där, allt är ju så galet fint just nu när det blommar! Och så gick jag såklart förbi "Little Free Library" för att se om det tillkommit några nya böcker, hihi. Läs mer om det här.

Det kändes lite som att jag själv var med i en mysig sommarbok den här morgonen, haha; Nyinflyttad tjej (okej, fem månader sedan, men ni fattar, haha) som promenerar runt själv en morgon för att utforska området, och hittar ett mysigt bibliotek med böcker... och så leder dessa böcker till något som får hela boken att gå runt, haha. Jag har läst liiite mycket böcker i mina dagar. ;)

Hoppas att ni får en superfin lördag, själv ska jag snart iväg och jobba på Danskarusellen och ikväll uppträder jag, TJOHEJ! Kram!

Gillar