Att ta en kaffe med sig själv

Just nu sitter jag på Wayne's Coffee och väntar in Frida. Efter att ha varit med min vän Ebba på ärenden på morgonen släppte hon av mig i stan och jag tänkte att jag skulle kika lite i butikerna. Dock är ju nästan alltid stängt och öppnar inte förens tolv på grund av Corona. Vad gör man då? Tar en kaffe med sig själv.

Det fick mig att börja fundera lite på det här med att vara ensam och vad det kan ha för innebörder. Jag gillar att göra saker ensam-  men inte att vara ensam, förstår ni skillnaden? Jag skulle inte kunna gå omkring i min lägenhet ensam en hel dag, men jag skulle kunna vara ensam bland människor en hel dag, genom att gå på stan, handla, fika och så vidare. Låter det luddigt? Ensam fast inte ensam liksom, haha.

Jag känner hur viktigt det är att få de här tiderna för sig själv, sin ensamtid, och hur skönt det är. Idag känner jag mig väldigt trött, så att bara få slå mig ned här med en kaffe, utan musik, utan papper och penna att klottra med, titta runt på naturen och folket, och bara vara jag och mina tankar, är otroligt skönt. Jag tror det är viktigt känna så ibland, och bara koppla bort och tillåta sig själv att bara vara.

Vi lever i ett så stressat och aktivt samhälle idag där det ska hända saker hela tiden och allt ska vara så bra och perfekt, och därför har många svårt att njuta av ensamtiden och koppla av. Våga därför göra sånt här, sitt och bara var, stäng av allt annat och låt tankarna vandra fritt. Var just dig själv.

Idag tar jag en kaffe med mig själv. Vad gör du för din egentid idag?

Skrev detta direkt på mobilen för kände verkligen att jag ville skriva det, så har ingen aning om hur det ser ut, haha, hoppas det ser okej ut.

Många kramar.

Gillar

Kommentarer

Emelisanskrypin
Emelisanskrypin,
För några år sedan hade jag jättesvårt för att göra saker på egen hand, skulle tex aldrig kunnat gå och fika med mig själv men nu finns det inget mysigare än att slinka in på ett cafe innan jobbet och ta en kaffe eller frulle.
Ha en fin helg! ✨
nouw.com/emelisanskrypin
celinelundqvists
celinelundqvists,
Jag ääääälskar att sitta och fika själv och gå och shoppa själv och så, men är samtidigt tacksam över att man har vänner att ta med sig ibland och en sambo att komma hem till också hihi!
nouw.com/celinelundqvists
enna,
Hahah...jag är nog lite tvärtom hade inte klarat av att vara ensam bland människor men älskar att vara själv i lägenheten 😊
sayyeastofashion.blogg.se
tinafalkestad
tinafalkestad,
Så himla bra skrivet fina du!!❤️ förstår precis vad du menar! Det är ett väldigt stressigt samhälle idag, därför behöver man bara sitta och ha egentid och koppla bort allt det andra och bra njuta! Jag är alldeles för dåligt på att bara sitta och njuta och ha egentid ska jag erkänna! Något jag får jobba på! Ha en fortsatt fin Lördag! Kram ❤️
nouw.com/tinafalkestad
happyM
happyM,
Åh men jag förstår exakt vad du menar ❤️ Stor kram fina du och ha en underbar kväll ❤️
nouw.com/happym
Caroline,
så mysigt med fika 😃
carro93.se
Sara,
Jag älskar ensamtid, typ ha hemmaspa, titta på serie, äta god frukost osv 😊 <3
www.aamaziing.se