Att lyssna på sin kropp

Oj, oj, den här dagen blev ju inte alls som jag tänkt mig.

Det började med att jag försov mig. Och inte så att jag försov mig till något "ordentligt", det var mer så att jag själv satt klockan på 6.30 för att gå upp och träna, men stängde av den och sov en timme extra. Lagom sömndrucken och förvirrad vaknade jag upp en timme senare och kände mig riktigt trött. Men jag var fast besluten att ta mig igenom träningen.

Jag gick upp, körde första halvtimmen, men när jag körde några nya övningar började bli kallsvettig och helt yr. Jag avbröt och satte mig ned, öppnade ett fönster, och blev mer och mer illamående. Jag låg nog i soffan i säkert en halvtimme innan jag på skakiga ben vågade mig upp och in i duschen.

Iklädd pyjamas igen kröp jag upp i soffan och försökte bli lite varm. Någon mat vågade jag inte äta. Som tur var gick det över efter ett tag, och jag fick i mig frukost, men någon energi har jag inte haft på hela dagen. Jag lyckades fixa vikarie till kvällens dansklasser så jag kunde vara hemma och vila istället.

Usch. inte roligt, men framförallt obehagligt! Efter lite dividerande med mig själv och en vän så var det förmodligen en kombination av dålig sömn, dåliga matvanor under helgen, och mens. Förmodligen var järnvärdet väldigt lågt redan p.g.a. mensen, och lägg då till dålig sömn och för lite mat. Aj aj.

Det här visar ju verkligen hur viktigt det är att lyssna på sin kropp. Man ska vara envis, men hur envis? När är man verklige "för trött" för att träna och när är man "bara lite lat"? Så svårt att hitta den gränsen. Jag pushade i alla fall min kropp över gränsen idag och det är inte okej. Hädan efter ska jag vara mer uppmärksam på kroppens signaler och säga stopp innan det går för långt. Och det är jag faktiskt glad att jag gjorde idag med kvällens klasser. Jag är ju en överambitiös människa, haha, och hatar att säga nej, det vet ni, så jag är väldigt stolt över mig själv som ställde in och tog den här dagen för att bara vila upp kroppen.

Så ja, idag har dagen gått i sakta mak. En redig huvudvärk har jag dragit på mig också och det är ju aldrig skönt. Jag pysslade i min Bujo som ni ser ovan, och rev för första gången ut två sidor, haha. Det brukar jag aldrig göra, gör jag fel brukar jag rätta till det och blir jag missnöjd så brukar jag bara move along, men denna gång blev jag så missnöjd att jag rev ut det istället. Det gjorde lite ont i hjärtat, haha, men någon gång måste man ju.

Jag har även fotat kläderna som jag tänkt att sälja, så när de ligger upp i appen så låter jag er veta!

Imorgon hoppas jag må stabilt igen så jag kan jobba!

Ha en fin kväll!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Yasmine,

Fy, låter inte alls kul att må så dåligt. Hoppas hoppas det är bättre nu! Kramar

yasmissy.blogg.se
Netti Starby ,

Fy vad jobbigt och det var klokt av dig som valde att vila. <3 Kramis

starbys.se
carroat
carroat,

Men vad otäckt! Bra att du lyssnar på din kropp. Hur mår du idag? 💕

nouw.com/carroat
Linnéa,

Så bra insikt till livet - hoppas du mår bättre snart ❤️

nouw.com/linnealiebig
Sara,

Ja så viktigt att lyssna på kroppen <3

www.aamaziing.se
happyM
happyM,

Åh men vännen ❤️ Skickar massvis med kramar ❤️

nouw.com/happym
Hannativeskog
Hannativeskog,

Det är viktigt precis som du säger att lyssna på kroppen ! <3

nouw.com/hannativeskog
Yasmine ,

Hur har du mått idag? Känns det bättre? Är så ledsen att det inte blev någon fotografering i somras/höstas. Men känner att vi får ta revansch nästa år! 💞 Kram

yasmissy.blogg.se