Årsresumé 2020

2020 lider mot sitt slut, och oj, vilket år det har varit! Normalt sett brukar jag kunna fylla min lista med massor av roliga äventyr och uppträdanden, men riktigt så har det ju inte blivit i år. När jag ändå satt mig och kollade igenom mina bilder visar det sig ändå att det har hänt en hel del roliga saker, trots Corona! Jag upptäckte också när jag scrollade igenom januari från i år hur otroligt snabbt året gått ändå! Jag såg minnen från januari som bokstavligt talas kändes som igår.

Årsresumé 2020

- Jag blev uppmärksammad på Instagram av mina absolut största idoler inom musiken p.g.a. min dans. Snacka om en dröm som blev sann.

- Jag kom in på dansutbildningen på International Dance Academy i Köpenhamn och L.A. OCH blev tilldelad deras stipendie. En otrolig ära och verkligen ett kvitto på att jag är duktig, men dessvärre fick jag tacka nej ändå p.g.a. kostnader och lite fel tidpunkt i livet.

- Jag deltog i det kreativa projektet "Konst i Rörelse" som kombinerade dans och konstverk här i stan.

- Jag fick ett vikariat på Ica Maxi på 50% mellan september och vecka ett.

- Dansskolan fick dessvärre slå igen dörrarna under Coronans andra våg, och vi fick då gå över till lite online-undervisning. I våras höll vi även lektioner utomhus istället.

- För att göra en lång historia kort blev vi av med vår gamla lägenhet som vi hyrde i andra hand. Vi har därför flyttat, och lyckades hitta en lägenhet som tur i oturen passade oss ännu bättre.

- Jag och mamma gick på den fantastiska uppsättningen av "OH! What A Night!"! En sååå färgsprakande kväll, och också den första, sista, och enda konserten det blev i år.

- Jag började jobba med jympa och dans för pensionärer.

- När Coronan slog till på riktigt och alla gig blev inställda fick vi i The Aces bli lite extra kreativa! Det blev livestreams, vi gjorde två dansfilmer, och vi filmade en julkalender.

- Under sommaren fick jag delta som lärare på mitt första dansläger. Ser redan fram emot nästa!

- Jag gjorde min första, riktiga "workout challenge" under två veckor. Så tufft det var, men roligt!

-Våra två fåglar, Chucky och Shakira, fick en liten fågelunge! Bland det sötaste vi sett. Idag är Champis en glad och pigg liten herre på sju månader.

På bilderna ovan var vi övertygade om att det var en liten tjej vi hade fått. Könet på en nymfparakit kan man egentligen inte se förens efter nio månader, och nu har Champis blivit lika gul som sin far på bilden ovan, så vår lilla tjej visade sig vara en kille. Här är Champis närmast i bild.

- I februari gick vi på bröllop för våra fina vänner David och Thilde.

- Innan den första deltävlingen var jag med på ett event i Linköping för att inviga Melodifestivalen.

Ja, det var väl 2020 i det stora hela! Jag hoppas innerligt att 2021 blir mer som vanligt och fylld med roliga saker, men det är jag nog inte den enda som hoppas på, haha.

Hoppas att ni haft en bra dag och får en bra nyårsafton imorgon! Själv jobbar jag 12.15-19 imorgon. Lite segt, men då det inte blir några stora firanden i år att kunna delta på så är det väl ändå i år man ska jobba om man någon gång ska jobba nyår, haha.

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Så kul att få kika tillbaka såhär ❤️ Lycka till på jobbet fina du ❤️ Kram

nouw.com/happym