Årsresumé 2019

Den klassiska årsresumén måste ju såklart upp innan årets slut! Insåg när jag skrev detta hur mycket kul jag faktiskt gjort, och hur mycket som inte får plats, haha! Men här har ni en lite överblick över några av mina största händelser 2019!


Flyttat hemifrån och blivit sambo. Det hände ganska så exakt för ett år sedan. Vid den här tiden förra året var vi i full färd med att köra flyttlass fram och tillbaka, och den 4 januari sov vi vår första natt.

Satt upp min andra föreställning. I och med min utbildning fick jag chansen att sätta upp min andra riktiga föreställning, då med tema möten och livshistorier då jag samarbetade med äldre på ett äldreboende. Under kategorin "Möten på Stiglötsgatan" kan ni läsa mer om detta.

Tagit min dansexamen. Verkligen helt klart bland det bästa jag gjort. Det var en period jag var så nära att hoppa av för det var så jäkla tufft, men jäklar vad skönt det är att ha den examen och SOM jag har utvecklats!

Photoshoot. Hade en riktigt proffsig och glammig photoshoot med Look Twice. Alltid bra med lite reklam-bilder!

Haft x antal betydelsefulla framträdanden. Haft många fina framträdanden med min grupp The Aces, och med andra, bl.a med viktiga teman som miljö och "Sex är inte ett vapen".

"Vi som älskar 90-talet" 2019 i Helsingborg. Även detta år fick jag uppleva detta magiska äventyr! Stod på scen framför ca 15.000 människor med fantastiska Look Twice, och fick även gästuppträda framför DJ Sash. Såg Cascada live och fotades med henne backstage, barndomsdröm deluxe.

Åkt till Västervik med min älskade sambo. Spenderade en helg i juni i Västervik med min älskling, något som blivit en liten tradition för oss.

Klippt mig. Klippte av en bra bit av mitt hår som alltid varit otroligt långt! Nu har det börjat bli för långt igen så längtar efter att klippa mig igen, haha.

Lärt känna många nya människor. SÅ tacksam för mitt älskade dans-community, lärt känna så många härliga människor.

Börjat gymma. 2019 blev året jag tog tag i det, haha! Jag har alltid varit väldigt aktiv med dans, ridning, hemmaträning o.s.v, men efter min dansutbildning kände jag att kroppen tagit mycket stryk och jag var tvungen att bygga upp lite muskelmassa och hålla igång på något annat sätt än dans för att undvika skador, både nya som gamla, och orka med mina pass.

Varit på bröllop. Var på mitt andra bröllop någonsin, och det var så vackert.

Fyllt 21. Inget jättemärkvärdigt, men ja, som alla andra blev jag ett år äldre.

Firade två år med min pojkvän. Den 23 september hade det varit vi i två hela år, underbart.

Gigat på Företagargalan. Den stora Företagargalan gick av stapeln i stan och jag hade äran att uppträda med både Vilma, Linnea, och Jacob från julshowen 2018.

Gick på workshop för Jay Kim. En dröm gick i uppfyllelse när jag åkte till Stockholm och tog en workshop för den koreanska koreografen Jay Kim. Drömmen gick dock även liiiite i kras när jag var otroligt missnöjd med min insats, haha, MEN är otroligt glad för hela upplevelsen.

Mamma fyllde 50. Min mor fyllde jämnt och en av de största festerna jag varit på gick av stapeln!

Mormor lämnade oss. Min älskade mormor lämnade oss tyvärr och blev den vackraste ängeln.

House of Silfver. Jag har haft äran att ett flertal gånger fått giga med dansgruppen House of Silfver! En nattklubb i somras, ett gig för Ideal of Sweden, och faktiskt imorgon kväll på nyårsafton!

Fått jobb på Dansverkstan. Otroligt tacksam för min arbetsplats och mina fantastiska kollegor. Att nu kunna få betalt för mitt intresse är otroligt.

Fick träffa mitt tjejgäng. Lyckades få ihop i alla fall EN träff med mitt underbara gäng från gymnasiet! Så svårt när alla flyttat över hela Sverige.

Blev lurad på ett jobb. "Lurad" kanske är att ta i, men höll på att komma in i ett otroligt oseriöst företag. Usch.

Vikarie för danslinjen. Jag fick börja jobba mycket som vikarie på mitt gamla gymnasium, då som danslärare för danslinjen! Så himla kul.

Det har ju självklart hänt en hel del (och detta säger jag ju varje år, haha) fler saker, men skulle jag ta upp allt skulle det ta en evighet, haha. Nu tog jag de saker som var rätt självklara som kom upp i huvudet bara sådär!

Och rent krasst kan man ju säga att 2019 har min danskarriär verkligen tagit fart! Jag har gigat och jobbat som aldrig förr, och det är så otroligt roligt! Är väldigt taggad på att se vad 2020 har att erbjuda karriärsmässigt, hihi, men även i det privata!

Kram på er, njut till fullo av sista riktiga dagen av 2019! Heja, heja!

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
wow vilket år 😃 <3
nouw.com/emelieanderssoon
Annie - Stora Små Äventyr,
Härligt inlägg! 😃
Kul att flytta hemifrån och bli sambo 😃
Bröllop är verkligen fint 😊 Och många andra fina minnen du fått under året 😃 Hoppas du får ett lika härligt 2020 😃
biglittleadventures.se
Alice,
Så roligt att läsa!!
alicelindstrom.se
happyM
happyM,
Wow vilket år!!! Kram ❤️
nouw.com/happym
Netti Starby,
Så många bra saker du har varit med om förutom det oseriösa företaget. Kramis
starbys.se
amandassofi
amandassofi,
Vilken lyx att få jobba med sitt intresse!
nouw.com/amandassofi
amandassofi
amandassofi,
Vilken lyx att få jobba med sitt intresse!
nouw.com/amandassofi
Julia Svensson,
Åh så himla kul att läsa!!
juliasvenssons.se
Pauline,
så kul med årsresumé 😊
lillafrokenhurtig.blogg.se
Delila,
Så härligt att dansen tagit fart, älskar också att dansa <3
delilabasic.devote.se