Årsresumé 2018

Oj, oj, bara EN dag kvar av 2018! Hur galet är inte det? En "tradition" jag körde med väldigt länge på min förra blogg, och som jag vet att många andra bloggare gör, var att göra en årsresumé! Självklart kör vi det i år med!

Tycker dock alltid det är svårt att vällja ut vad man ska skriva, haha, liksom vad som är "värt" att skriva. Men men, här kommer lite minnesvärda ögonblick från mitt 2018!

- Den 19 maj fyllde jag 20 år, HEJA!

- Jag och Conny firade vår ett-årsdag den 23 september och tog en helg i Västervik. Underbart!

- Jag blev tillfrågad att vara bakgrundsdansare åt 90-talsgruppen Look Twice och har med dem haft tre fantastiska gig; "Vi som älskar 90-talet"-festivalen i Stockholm, gig på gay-klubben Backdoor, och kryssningen "90-talsvågen" !. Har i samband med dessa kommit i kontakt med 90-talsstjärnorna Haddaway, Gunther och... något som i alla fall jag tycker är lite coolt, haha!

Från mitt 20-årsfirande // Jag (längst till höger) och bästa brudarna på vårt första gig med Look Twice // När jag och pojkvännen firade vår ett-årsdag i Västervik

- Vågade gå på audition för dansutbildningen jag läser idag och KOM IN! Lyckan var total!

- Jobbade som bakgrundsdansare på julshowen "The Grand Christmas Show". Månader av rep ledde till elva fantastiska shower!

- Jag valde att ännu en gång expandera The Aces från två till tre grupper! En auditIon hölls för en uppvisningsgrupp, och jag tog in min goda vän och medlem Julia som ledare för min nybörjar-/fortsättningsgrupp.

Jag och nya ledare Julia på vår auditon för The Aces uppvisningsgrupp// Från julshowen

- Jag och pojkvännen blev med lägenhet!

- Jag och The Aces hade en välgörenhetsföreställning i mars där vi samlade in 7000 kronor till Bröstcancerfonden. Vi gjorde succé och fick till och med (tyvärr såklart) neka folk vid dörren! Andra minnesvärda uppvisningar var även invigningen av Dansens vecka samt på ett event i Vasaparken i stan.

Tre bilder från vår välgörenhetsföreställning "The Aces- Tillsammans mot bröstcancer".

Mer än såhär minns jag inte tyvärr just nu. Känns som jag inte gjort mycket alls nu när jag ser det såhär, haha, men det har jag ju såklart, detta är ju många stora grejer, och det har ju hänt en hel del fantastiska mindre grejer!

Nu välkomnar vi 2019 med öppna armar och 365 nya möjligheter!

KRAM!

Gillar

Kommentarer

Alice,
Vad mycket roligt du gjort under det senaste året!
alicelindstrom.se