Ärlighet från hjärtat

Hej på er, och hej lördag!

Är det skönt med helg, eller vad säger ni? Idag vaknade jag upp och kände mig väldigt vemodig, som jag dessvärre gjort de senaste dagarna. Nog för att jag är en känslig person, men de här dagarna har jag verkligen varit gråtfärdig i stort sett konstant. Jag har gjort roliga saker, men inte riktigt känt den där rena glädjen i det om ni förstår, för nyheten ligger i bakhuvudet hela tiden. Jag hoppas vi har en lösning snart så jag kan berätta för er, jag vill inte berätta fören det är helt klart och inte skapa onödiga frågetecken bland er. Men jag vill återigen uppmärksamma och tacka er för era fina ord, de värmer så otroligt mycket ska ni veta.

Jag tog mig ett träningspass i morse i vanlig ordning. Jag kände mig ganska rastlös hela förmiddagen. Min sambo jobbar 15-20 ikväll och jag har inga planer och iiinga vänner var lediga, haha. Nog för att jag tycker det är skönt att bara vara hemma och skrota runt, men just det där att det är lördag gör det lite mindre lockande, haha. Varför sitter den där sociala konstruktionen i oss att man "måste" göra något på helger och att det känns "värre" att vara hemma en hel kväll själv en fredag eller lördag än en vanlig tisdag? Hmm. Jag gjorde i alla fall upp en plan för vad jag skulle göra ikväll här hemma, men då frågade mamma och pappa om jag inte skulle komma ut till dem ikväll. Så det ska jag göra, förmodligen sover jag kvar där också. Alltid skönt att komma hem, speciellt nu när allt är så upp och ned. Jag tror jag behöver det.


Och mitt i allt detta har jag ju också fått världens roligaste nyhet! Haha, gudars, kan livet bli mer förvirrande än det är för mig just nu? Jag håller inne på den med så den hinner smälta och jag hinner ta ett beslut kring det innan jag berättar för er. Förlåt att jag har massor av hemligheter just nu, haha, men det var verkligen riktigt roligt att få den här nyheten, verkligen något som lyste upp.

Sambon min har lovat att bjuda mig på fika idag, hihi, så vi ska snart gå iväg till det lokala fiket här. Sedan när han drar till jobbet börjar jag dra mig hemåt till föräldrarna.

Vad har ni för planer idag?

Många kramar.

Gillar