Äntligen kan jag dela med mig

TW: Sexuella ofredanden.

I videon kan förekomma bilder och ord som kan anses svåra för vissa människor. P.g.a. ämnet, respekt för alla drabbade, samt respekt för allt arbete som ligger bakom, ber jag er att inte kommentera om ni inte tittar på videon. Man behöver såklart inte titta, men låtsas inte i kommentarerna som att ni har sett. Tyvärr har jag upplevt detta några gånger tidigare, vilket är tråkigt när man lägger ned så mycket tid på något.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu kan jag äntligen dela med mig av dansfilmen vi gjorde med Ruvejda! Ni som följer mig på Instagram (@lallizz98) har kanske redan sett en snutt, hihi.

Som jag nämnde för några veckor sedan var dansfilmen ett bidrag till en poesitävling, och det skulle komma två versioner; en med bara poesi och en med poesi och dans. Detta är alltså den sistnämnda!

Poesin är skriven av Ruvejda, och baserad på sexuellt ofredande. De två första danserna är koreograferade av mig, och den sista dansen av Ruvejda.

Nu ska jag låta er titta istället för att förklara allting, haha.

LAYERS

Åh, vi är så nöjda med resultatet! För mig var det såklart viktigast att göra Ruvejda nöjd då det alltid är en press att koreografera på beställning. Jag skulle ju förklara en del av hennes liv genom dans. Så det värmer allra mest i hjärtat, det faktum att hon litade på mig att göra det. Det känns väldigt stort.

Sen det här med ögonbindlarna... "Såg ni något alls?" kanske ni undrar, och nja, typ inte, haha. Det var väldigt mörkt därbakom, haha, men efter lite övning hittade vi runt helt okej i rummet. Det blev ju verkligen en cool effekt!

Vad tycker du?

Är väldigt taggad på lite nya projekt nu, det är ju så roligt att få skapa och vara kreativ!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer