Another year is coming up

Hej på er!
31 december idag, sista dagen av 2018, oj oj! Det känns som att man säger så varje år, men det här året har verkligen sprungit iväg och jag har gjort så mycket roliga saker! Skulle verkligen våga säga att 2018 varit ett himla bra år! Glöm inte att checka in min årsresumé i inlägget under om ni är sugna på att se vad jag haft för mig i år.

Sista dagarna på 2018 har såklart spenderats en hel del i lägenheten! Häromdagen fick jag hjälp av min bästa vän Maja att packa upp, och igår monterades en ny tv-bänk och ett nattduksbord. Dock är både jag och pojkvännen lite frustrerade då sängen vi beställt är en hel vecka försenad. Vi skulle fått den i fredags, och nu säger de att vi får den TIDIGAST fredagen denna vecka. Åh, så frustrerande när det inte går som planerat. Vi hade ju tänkt flytta in imorgon, men utan säng är det ju svårt. Men men, behövde bara få klaga av mig lite, haha, vi får se när den kommer.

Idag då, nyårsafton! Familjen ska iväg till några familjekompisar, så jag ska ha några tjejkompisar över på middag. Conny jobbar till 24 inatt vilket är jättetråkigt, men det var inte så mycket att göra något åt tyvärr. Det blir faktiskt första året jag firar nyår utan familjen, haha! Jag är ju ingen partybrud som dricker mig redlöst full, så brukar undvika fester på nyår och mysa med familjen och familjevänner, men i år blir det annorlunda och det ska också blir roligt! En mysig middag med några av mina brudar från The Aces är ju toppen att fira in det nya året med!

Ja, sista inlägget för i år då. Nu ska jag börja städa och fixa här hemma inför ikväll!

Hoppas ni får en toppenfin nyårsafton och att ni får en jättebra start på 2019!

Gott nytt år, KRAM!

Om du firar, hur ska du fira nyår?

Bildkälla: Pinterest.com

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Mysigt att fira med lite tjejkompisar ju! Det ska jag också göra hihi!
nouw.com/celinelundqvists
Julia Svensson,
Åh så kul att läsa!
juliasvenssons.se
Alice,
Låter som att du har roliga planer för kvällen 😊
alicelindstrom.se
nwistrand
nwistrand,
JO det har året sprrraang verkligen förbi 😊 Men det blir bra med ett nytt nu, va? Kramis
nouw.com/nwistrand
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Hoppad din start på 2019 blir grym!! 😍😘
nouw.com/emelieanderssoon
Gott nytt år 😊
www.henrikolsson.eu
Matildaberlin
Matildaberlin,
GOTT NYTT ÅR FINING!!! Hoppas verkligen ditt 2019 blir freaking amazing <33
nouw.com/matildaberlin
Hannativeskog
Hannativeskog,
Så sjukt att de är redan 2019!😳
nouw.com/hannativeskog
tinafalkestad
tinafalkestad,
Sv: Tack så mycket 😊 Ja jag fick massvis med fint i Julklapp 😊 Hoppas du fick de med? 😊
Så himla segt att sängen är så försenad, när man har fått en dag då den ska komma hem vill man ju att den kommer då liksom, förstår att ni vill flytta in nu nu nu. Men de är inte lätt utan säng! Hoppas verkligen den kommer nu då! 😊 Hoppas du fick en fantastisk nyårsafton och en toppen start på 2019 😊
nouw.com/tinafalkestad
ajli,
hoppas att sängen kommer typ nu, så ni får flytta in! Dagen efter jag fick nyckeln till lägenheten var ALLT jag ägde inne i den 😉 Så jag förstår att det måste vara frustrerande!
ajlimuller.blogg.se