Ännu ett dopp

God kväll allihop!

Sommarjobbet är ju slut, men inte slipper jag Maxi för det! Idag var jag nämligen där igen för att ha introduktion på en ny tjänst som jag ska ligga lite extra på. Väldigt kul, men verkligen konstigt att vara ny på ett ställe man ändå varit på i sex år, haha. Imorgon kör jag min första dag på den nya tjänsten och jobbar 5.30 (!)- 11. Sen får vi se hur mycket extra det kommer att bli, men alltid bra att bredda så att jag ligger tillgänglig på fler tjänster!

Igår fick jag äntligen träffa mina tjejer igen! Vi satte oss vid strömmen och fikade lite och planerade upp terminen. Jag är så taggad, men med allas vuxna liv är det verkligen svårt att få till ordentliga reptider, så det oroar mig lite, men jag tror att det kommer att lösa sig när allt fallit lite mer på plats med allas scheman i höst.

Och om vi hoppar till idag igen (väldigt hoppigt inlägg det här, haha) så har jag varit och badat med Frida! Verkligen så skönt och så harmoniskt att bara ligga och prata och höra skogen och vattnet. Nu har jag faktiskt badat två gånger i sommar så jag känner mig nöjd, haha, OCH jag brände mig inte den här gången. HEJA MIG!

Nu ska jag lägga mig och läsa en stund och sen väntar sängen så jag orkar upp imorgon bitti.

Hoppas ni haft en fin dag!

Många kramar!

Gillar