Ännu en vecka

Söndag igen, och jag tänkte sammanfatta min vecka! Jag tycker det är något som har blivit väldigt roligt att göra, men jag testar lite olika varianter av det, som ni kanske märkt, haha. Let's go!

Min vecka

Veckans lyriska: Åh, detta är helt sjukt faktiskt det som hände, hihi! Jag vet inte hur mycket jag vågar berätta, men jag fick verkligen ett efterlängtat och positivt svar som fick mig att bli så lyrisk att det smittade av sig på alla runtomkring, hihi.

Veckans kärlek: Min vän Lilly. I veckan fick vi till en telefontid där jag dels berättade nyheten ovan, och så pratade vi om allt mellan himmel och jord. Är så tacksam för henne hur hon verkligen lyssnar, frågar, stöttar, blir glad för min skull, och tar till sig allt när vi pratar. Är otroligt tacksam för henne.

Veckans trevliga: I fredags var jag och sambon bjudna på middag hos våra vänner Molly och Alexander. Verkligen två jättefina vänner till oss som det alltid blir roligt och avslappnat med. Extra plus att de har världens gulligaste kanin också, haha. Där blev det mat, prat, och TV-spel som jag fullkomligt sög på, haha.

Veckans upptäckt: STEEZY! Detta är en dansares dröm, herregud, haha! Utbudet i Norrköping inom dans när man redan är yrkesverksam är tyvärr inte jättestor. De kurser jag vill gå ligger ofta kvällar jag redan jobbar, eller så har jag inte tiden att binda upp mig tolv veckor i rad tyvärr. #livetsomvuxen Då det heller inte finns så mycket danskurser på dagtid när jag ofta är ledig fick jag ta saken i egna händer! En kompis till mig tipsade om steezy.co (finns även som app), där man kan bli medlem och få tillgång till huuur många dansklasser som helst!

Det finns massor av olika stilar på nybörjarnivå till avancerad nivå, och man kan välja att ta hela koreografiklasser eller bara träna vissa stilspecifika steg. Man kan även ändra skärmen hur mycket som helst och se dem framifrån, bakifrån, hoppa fram och bak, byta tempo o.s.v. Det är riktigt bra lärare, och när man går in i ett program i en speciell stil hänger varje lektion verkligen ihop. Älskar detta, och det bästa är ju att jag kan ta klasser närsomhelst här hemma! Just nu är jag bara på min gratis testperiod, men jag ska absolut fortsätta! Helt klart värt att betala för.

Veckans efterlängtade: I måndags fick jag och min vän Vilma äntligen ihop en dejt! Vi lärde känna varandra redan som små, och ni som följt mig länge har sett henne ett flertal gånger här på bloggen i samband med olika gigs vi gjort. Nu bor vi inte i samma stad och våra gemensamma gigs har ju blivit inställda p.g.a Corona, så då blev jag jätteglad att höra att hon var i stan så vi kunde ses!

Veckans spontana: Igår vaknade jag tidigt (som vanligt, haha) och gick genast upp och drog igång en klass på Steezy. Tio minuter senare skrev min chef och frågade om jag skulle följa med på ett träningspass utomhus! Jag var ju redan uppe och påklädd, så självklart hängde jag på! Hon hämtade upp mig och vi åkte iväg och körde ett köttigt gruppass med en bra instruktör. Jag går ju sällan på pass, så det var kul att testa. Jag är lite kluven till vad jag tyckte om upplägget, det var bra, men känner att tar jag för många sådana pass kan det nog kännas lite för fyrkantigt för min del.

Vi båda som dansare med saknade lite core-arbete, men men, resten var jättebra och givande. Jättekul att testa något annat, och jäääklar vilken träningsvärk jag har idag! Då det var ganska kallt struntade vi i stretchingen och åkte hem till mig och drack te istället, hehe, och det märks idag... Verkligen så roligt med ett sådant spontant beslut, och älskar att jag och min chef är så nära, hon har verkligen blivit en bra vän till mig.

Veckans vårtecken: Min sambo golfar, och när han tar första turen ut till golfbanan är det vår tycker jag! Nu har han köpt nya klubbor som han ville prova så igår spenderade vi båda 1,5 timme där och han slog lite bollar. Vid ett tillfälle satte jag mig på en bänk och lapade sol, helt underbart när det var vindstilla. Gillar verkligen att följa med honom, oavsett om det är på en runda eller bara för att slå lite bollar. Väldigt avslappnande, och jag tycker det är viktigt att stötta varandra i sina intressen.

Ja, här var några höjdpunkter från min vecka! Nästa vecka kommer bjuda på undervisning som vanligt, lite extrapass på Maxi, pappas födelsedag, och lite annat smått och gott!

Har ni gjort något kul i veckan?

Ha en fin söndag!

Kramar!

Gillar