Ändå några highlights

Det känns som jag inte gjort annat än att tacka er för era fina ord i mina senaste inlägg, haha, men; tack igen för era fina ord! De värmer något otroligt.

Idag måste jag väl säga har varit den värsta dagen av de här senaste. Jag har gråtit och gråtit och varit så ledsen och frustrerad, och jag har sådan huvudvärk av alla tårar. Conny blir ledsen av att se mig så förtvivlad, men han är verkligen min klippa. Så tacksam för honom, och vi är verkligen i detta tillsammans.

Men när livet är lite jobbigt är det ju extra viktigt att se på det positiva. Lite klyschigt, men sant, eller hur? Därför kommer nog nu några highlights från veckan som gått!

Highlights från vecka nitton

Avslutning. I måndags hade jag avslutning med mina barngrupper och fick så mycket fina blommor och presenter! Gudars, det har hänt så mycket den här veckan att detta känns som en evighet sen.

Nya brallor. Jag fick ta mina första danssteg i mina nya, röda, asläckra dansbrallor.

Min syster. Jag hade turen att hinna träffa min syster två gånger den här veckan, då blev det både fika och shopping. Mysigt.

Blommorna. När nyheten slog till som värst tog jag och sambon en kvällspromenad i vårt vackra område och beundrade de ännu vackrare blommorna.

Tilltugg. Två dagar lyxade vi till det och unnade oss ost och kex framför en film, och en varsin chokladboll från vårt lokala fik.

Den goda nyheten. Ja, som jag nämnde igår fick jag ju en riktigt god nyhet, hihi. Avslöjar inget fören allt är klart och bestämt, men jag kan säga att det är dansrelaterat...

Mamma och pappa. Igår åkte jag hem och sov över. Det blev en riktig "mamma-, pappa-, dotterkväll", speciellt när min syster inte var hemma. Det blev grillat och en mysig kvällspromenad med pappa (bilderna ovan). Älskar att komma hem.

Ja, lite så har min vecka! Allt är inte bara elände, haha. Har ni gjort något extra kul den här veckan?

Ha det fint!

Många kramar.

Gillar