And they lived happily ever after

Som jag nämnde igår vankades det bröllop för våra vänner David och Thilde!

Vigseln ägde rum klockan 16, och den var otroligt fin och personlig. Mycket vacker sång och gitarr, och Thilde var ju så otroligt vacker, herregud! Jag som är så blödig stod ju med tårar i ögonen under nästan hela vigseln, haha.

Efteråt var det mottagning på Kuddby Bygdegård ute på Vikbolandet, och wow säger jag bara! Det var helt sagolikt inrett, och då menar jag verkligen sagolikt! Det var som att komma in en skogsglänta med älvor typ, om ni förstår vad jag menar, haha.

Till förrätt blev det lite olika snittar, varmrätt potatisgratäng med lite olika kött, samt sallad och vitlöksbröd, och till sist en magisk bröllopstårta! Dock fick jag inte alls någon bra bild på den tyvärr, men men, en väldigt "typiskt" klassisk bröllopstårta!

Och vad blev det för outfit sen då? Jag tog den nya oversize-klänningen! Med smink och hår fixat kändes den betydligt bättre, och det var så skönt att inte ha något tight när man skulle äta, haha. Och så fick det bli klackarna jag nog inte haft sen jag tog studenten, haha. Håret blev plattat och sedan med mina glammiga örhängen!

Runt klockan tolv var vi hemma och det var himla skönt, en helt lagom tid. Hade verkligen en superrolig kväll, och dansade såååå mycket, haha! Alltid kul när det finns dansgolv och folk faktiskt vågar dansa och släppa loss!

Conny sover fortfarande, men jag var morgonpigg och bakade ihop mina energibars och nu sitter jag och kollar ikapp Mello! Senare idag ska vi ev. på middag med familjen och farmor, och i eftermiddag repar jag med The Aces.

KRAM.

Gillar

Kommentarer

Ida,
Åh vad kul med bröllop, och så fin din klänning var!
idasivertsson.blogg.se
happyM
happyM,
Åh wow så underbart med bröllop, har faktiskt aldrig varit på ett ❤️ Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym
Så vackert brölopp 😊
www.saramadeleine.se
Pauline,
åh så fint! 😃
lillafrokenhurtig.blogg.se
Johannna
Johannna,
Ser verkligen magiskt ut 💕
nouw.com/johannna
amandassofi
amandassofi,
Så fint alltså!
nouw.com/amandassofi
Julia,
Du klär både i klänningen och i kort hår 😃 😃 Härligt!
ajlimuller.se
Josäfin,
men åh vad härliga bilder!! och WOW på sin klänning !!
jossanamigo.blogg.se
Jasmine,
Åh, så himla härligt med bröllop! Brudparet var ju så fina. Bröllopsfesten ser ut att ha varit magiskt dekorerad. Maten såg himla god ut.
Glad att du kände dig bekväm med ditt klädval.

(Sent) Svar: Tack för din kommentar. Kul att du också gillar att hålla på med din BuJo. Hur ofta tar du dig tiden att göra en sida eller två?

Kram
rosanatt.blogg.se