Allting är precis likadant

Hej på er!

Gudars vad mina dagar är likadana den här veckan, haha. Egentligen är väl de flesta dagarna det, men just den här veckan har dagarna verkligen bara bestått av plugg på dagen och jobb på kvällen. Ikväll river jag av fjärde och femte lektionen som tas igen från höstterminen, och det har verkligen varit kul med ett litet "intensivläger", haha, även om min kropp verkligen skriker efter lite vila och kvällar i soffan istället för danssalen, haha. Och det har ju verkligen varit roligt att få komma tillbaka att undervisa igen! På tisdag börjar vårterminen för mina kurser, vilket blir en kortare termin i år i och med pandemin, och det ska verkligen bli roligt att få in lite rutin på att undervisa varje tisdag igen.

Fortfarande så nöjd med min outfit från i påskas, haha! Inte för att detta är någon mode-blogg, jag delar väldigt sällan outfits, men denna blev jag nöjd med. Älskar den marinblå tröjan (som inte alls syns på bilden...) och den stilen på byxorna. Beiga klackar och lila väska tyckte jag blev lite lagom uppklätt! I like!

Nej, jag har väl egentligen inte så mycket mer att säga, jag ville bara kika in och säga hej! Tvättat har vi gjort idag också så den har jag precis tagit hand om, och nu har jag ätit lite mellanmål. Snart ska jag svida om och packa väskan och dra iväg till dubbellektionen!
Hoppas ni får en fin kväll!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Hanna,

Känner samma dagarna ser så enformiga ut ibland 😂 fina du!

nouw.com/hannativeskog
Hanna,

Håller med ibland ser dagarna så enformiga ut😂 fina du!

nouw.com/hannativeskog
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Jättefin outfit 😍

nouw.com/emelieanderssoon
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Gud så fantastiskt att det äntligen kan köra igång igen så du kan göra något du älskar! Alltid viktigt att ha något att se fram emot ju! Grymma dig som har kämpat på denna veckan så mycket! Hoppas du får det lite lugnare snart så du hinner vila lite också! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr