Onsdag:
Förhoppningsvis anmäla discogruppen till tävling i mars!

Städa!! Har lite för många klädesplagg på stolen...

Torsdag:
Plugga :(

Äta på resturang med några tjejer från discogruppen!

Fredag:
Grannarna kommer nog undra vad jag håller på med när jag står och dansar lite smått som uppladdning inför tävling!

Kanske även en promenad till Ica för köp av godis och matsäck till lördagen.

Lördag:
Tävling!! Första tävlingen för terminen och jag ska tävla i hiphop solo. Ska bli superroligt även om jag känner på mig att det inte kommer gå så bra, har inte freestylat så mycket alls sedan SM i november typ.

Söndag:
Dansträningar igen äntligen!! Har varit lov även från dansen. Ska koreografera till disco solo och sen ska vi lära oss mer av gruppkoreografin! Mellan träningarna så blir det troligen dans varvat med plugg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är inte nervös inför tävlingen på lördag, hoppas på att inte komma sist och så får vi hur det går.

Tävlingen i mars dock, då jag bland annat ska tävla i disco för första gången, den tävlingen är jag nervös inför. Om inte väldigt många helt plötsligt anmäler sig till min klass så slås vi ihop med åldersklassen under och det vill inte jag. Eftersom att det är första discotävling så kommer det nog inte gå så bra och att hamna på typ en sista plats när man kör mot åldersklassen under vore kanske inte det roligaste... egentligen spelar det väl inte så stor roll vad jag hamnar på för placering men men.

På samma tävling i mars så får jag nog tävla mot åldersklassen under i hiphop solo också. Det bryr jag mig inte om eftersom jag tävlade i den förra året och vet ungefär nivån på dansarna där.

Likes

Comments

Äntligen lov!! Idag är första dagen på lovet och jag har inga planer för idag. I veckan ska jag försöka plugga lite och på torsdag ska jag äta på pinchos för första gången med några tjejer från dansen!
Om precis en vecka så står jag i en idrottshall i Norrköping och väntar på att få gå ut på dansgolvet! Första tävlingen i vuxenklass och har bara tävlat mot en eller två av motståndarna förut. Har inte freestylat så mycket denna termin då fokuset har legat på att koreografera duo men det det är bara att hoppas på det bästa!

Nästa tävling är i mars och då ska jag tävla i disco för första gången(!!) och även hiphop. Ska tävla i disco och hiphop singel och kanske även discogrupp! Vet dock inte vad jag ska ha för outfit till disco solo, får ju inte ha glitter eller skimmer :/ Vi tittar dock på en väldigt fin gruppdräkt just nu då jag hoppas att ingen annan hinner köpa den innan oss.

Likes

Comments

Äntligen helg!! Denna helg ska jag verkligen försöka fokusera på matten då vi har prov på tisdag och jag kan inte det vi ska kunna så bra :( Annars måste jag även städa mitt rum, inte så roligt kanske men ett avbrott i pluggandet i alla fall. På söndag har jag 2 timmars discoträning vilket ska bli väldigt roligt! Det några tjejer från dansskolan som ska tävla i disco imorgon och det skulle jag såklart också vilja! Men jag får vänta två veckor, ska tävla i hiphop då!! Har nämnt det några gånger redan men det är något jag verkligen ser framemot!

Min allra första discotävling blir förmodligen i mars då jag ska tävla i grupp! Kanske även anmäler mig till disco solo men det är ju ändå ganska snart och jag vet inte om jag hinner koreografera klart tills dess :/ Så det ända som är klart är att jag ska tävla i hiphop solo då.

Har förresten som att komma ner i spagat på ena benet om typ 1 och 1/2 månad! Nu måste jag ju se till att stretcha dör nu har jag ju lovat mina (obefintliga) bloggläsare ;)

Trevlig helg!

Likes

Comments

Idag är det plugg, bio och städning som gäller. Ska se den tredje delen av maze runner. Innan dess måste jag plugga matte, kemi och läsa en bok till engelskan. Har förresten valt att inte läsa engelska 7 så har ca 4 månader kvar innan jag slipper engelskalektioner för alltid! Engelska har varit mitt favoritämne förut men inte alls i gymnasiet :(

Imorgon ska jag göra klart det skolarbete jag inte kommer att hinna med idag och ska även till dansen! Har 2 tävlingsträningar i disco, solo och grupp, så det ska bli superroligt!

Hoppas att ni får en bra helg!

Likes

Comments

Idag ska jag först till skolan och vara där tills ungefär 14:30. Efter det ska jag hem och plugga, ska göra klart några kemi uppgifter, läsa några sidor i historieboken och även se till att räkna en del mattetal.
Efter middagen så ska jag och min familj gå över till grannarna och vara där ett tag.
En ganska bra fredag helt enkelt!

Likes

Comments

Påbörjade ett inlägg angående att en av mina lärare valde att lägga ett prov just den dagen vi har matteprov. Kände sedan att jag inte ville fokusera på det negativa så det får bli ett till inlägg om något jag tycker är oerhört roligt!

Har nämligen bestämt mig för att börja tävla i disco solo! Förhoppningvis får jag ihop en koreografi tills i april och kan tävla då! Har disco tävlingsträning i solo och sen även grupp på söndag och det ska bli superroligt!
Nästa tävlingen blir för min del i slutet av feberuari i hiphop solo och än så länge är det 8 stycken anmälda i min klass. Det betyder att om ingen stryker sig så blir det inte direktfinal och mitt mål blir då att gå vidare till final! Får hoppas på det bästa helt enkelt!

Om 2 veckor har jag matteprov så helgen är planerad, plugg och dans! Måste verkligen se till att gå igenom massa olika tempus tills nästa vecka då det är prov i spanska.

Likes

Comments

Den här veckan har jag tagit 9 dansklasser på under fyra dagar totalt och imorgon ska jag ta två stycken klasser i disco!

Det har verkligen varit superroligt att få dansa såpass mycket. För mig är det i alla fall mycket även om många andra som satsar väldigt mycket tycker att det låter som en helt vanlig vecka :)

Nytt för den här terminen blir feminine vibe och kanske även discosingel (tävling). Jag ska testa att gå på träningen för discosingel och se om det verkar som något för mig. Jag även börja tävla i hiphop duo vilket ska bli jätteroligt! I år blir det troligen 4 tävlingar för min del vilket ska bli jätteroligt. Första tävlingen är om knappt en månad och då är det hiphop singel som gäller!

Eftersom att jag har spenderat en hel del tid på dansskolan denna vecka så har jag skjutit upp allt plugg till helgen. Skulle egentligen ha pluggat några timmar igår men jag mådde inte alls bra så nu måste jag istället plugga mer idag och imorgon:(
Känner inte alls för att plugga denna helg och det vore skönt att kunna byta program från natur lite då och då när det blir för mycket haha.

Likes

Comments

Ett litet inlägg om vad för tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu.

På min skola och program får vi elever välja kurser för 400 poäng. Hittills har jag valt Spanska 4 och psykologi 1&2. Om några dagar så är det dags och välja vad jag vill göra med de resterande 200 poängen. Just nu funderar jag på bild& form och skrivande. Lite synd att ingen av de ger merit men känner varken för att läsa matte 5 eller engelska 7. Engelska 7 är dock inte helt utesluten då jag gärna vill ha meriten men det isåfall väljer jag det endast pågrund av man får merit.

I veckan så är det valmässa på skolan där man kan få mer information om alla valbara kurser så ska dit och se om det kan förenkla mitt val!

Likes

Comments

Vecka 3 kommer mest bestå av dans och plugg. Det är första kursveckan på dansskolan och då får man testa på så många klasser man vill! Så om mina lärare i skolan inte ger oss allt för mycket mer att göra så lär jag nog i alla fall spendera minst 10 timmar i danssalen! Önskar att jag hade tid till att dansa så mycket varje vecka :(

På torsdag så jag jag grammatikprov i svenska och det är verkligen så mycket man måste kunna! Jag vill gärna ha ett A på det provet så det blir absolut en del plugg inför det på eftermiddagarna innan det är dags att dra till dansen.

Nu ska jag göra mig iordning och sen sova så att jag orkar gå upp i hyfsad tid och plugga! Det är verkligen så tråkigt när helgerna i princip bara går åt till plugg men om det går bra på provet så är det ju ändå värt det!

Hoppas att ni haft en bra helg!

Likes

Comments