Walk in the snow

​Godmorgon Februari. 

Denna söndag har varit riktigt mysig. Vaknade tidigt, bestämde mig för att baka. Samtidigt som jag bakade ringde jag och Olivia  FaceTime. Hon och hennes vänner var lite berusade vilket gjorde samtalet riktgt roligt. Saknar henne så! 

Dagen fortsatte med städ och rensning. Bästa söndagssysslorna. Sedan gick jag mot gymmet, efter gårdagens bodypump fick kroppen vila på löpbandet. 

Min stora motivation för tillfället är engelska. Övar övar och ännu mera övar jag engelska. Varje dag. Jag lyssnare mestadels på poddar, kollar film och serier utan textning, skriver texter, övar grammatik och pluggar glosor. Tyvärr har jag aldrig varit speciellt bra på språk, därför krävs det extra stort engagemang för att utvecklas. Läser en bok, To all the boys I´ve loved before. En ungdomsbok med enkel text som passar mig perfekt. Mer än halvvägs in i boken älskar jag storyn, har gått och önskat att de skulle finnas en filmatisering tills jag upptäckte att Netflix nyligen släppte en film baserad på boken. LYCKA. Boken är riktgt bra och kan tänka mig att filmen är lika så. En rekommendation ifrån mig. 

Ha en fortsatt bra söndag! I detta vackra vinterland. 


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229