Spontant Helsingborg

Hitta små och stora saker i vardagen som gör livet till det där lilla extra. Skapa dig rutiner som ger dig energi, ta bort negativitet och ta till dig positivitet. Var inte rädd för att selektera bort människor, tankar, handlingar osv som inte får dig att må bra. Jag har varit expert på att bortse mina egna behov och nu vill jag ändra på det! Vill njuta och vara lycklig, leva för mig själv och inte för någon annan.

Jag ska börja tänka att jag ska fylla min livsbägare med massor utav godsaker, bägaren kan aldrig bli full utan bara öka i volym. Under min första semestervecka fyllde jag min bägare med MASSOR av kärlek och lycka. Tacka min kusin för det!

Måndag, 25 juni, efter midsommarhelgen vaknade jag och hade energi till att göra något spontant. Den senaste tiden då jag inte mått så bra har spontanitet varit något som det inte funnits plats för. Då däremot ville jag slå på stort. Kikade på sista minuten resor men det kändes inte helt hundra. Fick idén att skriva till min kusin, Lova i Helsingborg. Hon svarade direkt, 20 minuter senare satte jag mig på tåget mot Skåne och en helt fantastisk vecka.


Hur vackert är inte Helsingborg, finner knappt ord.

​Min kusse är i mina ögon en mästare på att leva livet och göra det med glädje och skratt. Hon och hennes vänner har verkligen skapat något speciellt mellan varandra, de gör varje dag till något unikt som ger som mängder med positivitet. Jag spenderade en vecka tillsammans med Lova och på den korta tiden hann hon få med mig på hennes lyckliga gata. Jag åkte därifrån med helt andra ögon för vardagen och ett hjärta som helt plötsligt tillät sig välja efter behov. Om min kropp vill ligga en hel dag i sängen och äta godis, gör jag det! Absolut inget fel med att tillåta sig känna efter vad kroppen vill och framförallt behöver. 

Jag och Lova ät mängder med god mat, besökte vackra platser som Skåne har en del, tog färjan över till Danmark, Helsingör, solade och badade i havet, såg x antal kärleksfilmer samt ett och annat träningspass. Kärlek. 

Levande Alice 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229