Livet

Tänker att "Alice" kommer att presenteras med tiden i mina inlägg. Successivt kommer ni få en tydligare bild av vem jag är. För att hinta lite kan jag nämna att min bakgrund består till dels av psykisk ohälsa i form av ångest och ätstörningar och aktuellt är min nya syn på tillvaron som innefattar att livet är fantastiskt.

Livet är livet. Det finns inga exakta guider om hur det skall levas men jag har lärt mig under mina mörkaste dagar, då livet varit svårt att leva är råd jag vill dela med mig av. En sak som funkat för mig, är att ta del av andras tankar om just LIVET. Betona TA DEL AV. Lyssna och läs andras berättelser, tankar och funderingar om livet. Det kan ge en förståelse över hur andra mår vilket i sin tur kan hjälpa dig förstå ditt mående. Att ta del av hur andra mår och hur de hanterar sitt mående är en sak som funkat bra för mig. Kanske inte för dig. Det är en sak jag kommer att nämna gång på gång i mina texter, alla är vi olika. Vi mår olika, känner olika, hanterar saker olika och listan är oändlig. De flesta vet att vi är olika problemet är att vi har svårt att acceptera varandras olikheter. Snälla kan vi inte bara hjälpa varandra att öka den förståelsen! Tillbaka där vi var. Läs om andras vardag, du kanske upptäcker att du inte är ensam. Många gånger då jag tagit del av andras berättelser har jag,

...förstått att det är en MÄNGD människor som tyvärr mår dåligt, inte bara jag.

...lärt mig hur andra hanterar känslor, ångest, vardag osv. och då funnit sätt som även funkar för mig.

...kommit i insikt med att jag faktiskt mått sämre än jag velat erkänna, i sin tur om hur jag ska gå tillväga för att få hjälp.

...förstått att det går att bli av med en ätstörning och hur fantastiskt det är.

Med andra ord ha jag lärt mig mycket av vad andra har gått igenom i sina liv, då med åtanke att jag är jag och ingen annan. Jag kan bara ta del av andras berättelser och inte tro att det är det enda rätt för mig. Åter igen, alla är vi olika. Vad som är bäst för mig kanske inte är det för dig. Sammanfattningsvis blir detta en liten introduktion om vad som komma i mina framtida texter.


Känslomässiga Alice

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229