Fullspäckad vecka

En vecka har gått.

Dagarna denna veckan har gått i ett, jag har varit produktiv och hunnit med en hel del.
Har arbetat mellan 11-19 och har fått planera in mina aktivitet på morgonen och sena kvällar.

Augusti månad börjar närma sig sitt slut och hösten kommer fortare än väntat. Jag gillar verkligen inte mörkret och kylan som hösten och vintern för med sig. Men det är bara acceptera situationen och göra det bästa utav det, har därför påbörjat höstens inredning i lägenheten. Mysfaktorn delux.

Höstens färger är magiska allihopa, de mörka gröna och blåa, den varma vinröda och den aningen skarpa senapsgula. Valde tillslut vinrött och lila i mitt vardagsrum. Kuddar, gardiner, puffar, plädar, blommor, ljus osv. Allt för att göra det varmt och mysigt nu till mörka månader. 

 Nu när sommarsäsongen är över börjar en hel del bra gruppträningar på STC. Något jag periodvis går på, försöker så ofta jag har möjligheten men mina arbetstider gör det svårt att hinna med. Denna veckan då jag arbetat kväll har jag inte hunnit gå på några pass. Trots det har jag fått in några härliga pass, ett med min kollega Tufwa. Alltid trevligt att gymma tillammans med någon. 

Lördagen spenderas utöver jobb med min mamma. Vi besökte min moster och hennes man och deras SMÅ nyfödda. Så mycket kärlek. Kvällen blev mycket rörande, jag är extra känslig för tillfället och det kom mängder med berörda tårar. Det var så mycket känslor på en och samma gång. Älska redan mina kusiner hejdlöst. Wilfred och Valdemar. 

Söndagsmys med farmor innan jag laddar om inför en ny vecka. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229