Fotbolls VM och Bloggstart

Sverige - England i Statsträdgården

Hola!

Detta blir mitt första inlägg, någonsin. Lite ljug i det, för har tidigare haft en kattblogg med min vän och vi döpte den till MinLurvigaFamilj. Där presenterade vi våra mjuka små fyrbenta vänner. Jag faller i skratt bara jag tänker på det, med andra ord räknar jag det inte som ett aktivt bloggande då det endast varade i en vecka.

Nu är jag ingång! Jag har tidigare aldrig varit intresserad av att utrycka mig i form av en blogg men fick rådet av en kollega och ansåg det vara en rolig sak att testa. Vill testa så mycket i livet att jag aldrig riktigt vet vad jag påbörjat innan jag hunnit avslutat det. Impulsiv är ett bra ord att beskriva mig med, vissa dagar mer än andra.

Vet inte hur mina texter och inlägg kommer att ta form samt hur detta utvecklas. Men vill testa! Klyschiga texter är en sak jag inte alls gillar, men det som jag anser vara klyschigt kanske är något helt annat i dina ögon. Hoppas ni läser med förståelse för att jag är jag. Alla tycker vi olika och detta är vad jag tycker. Klyschigt eller inte.


Energisprudlande Alice


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229