16 Juli Farfars födelsedag

Gårdagen,"

den 16 juli fyllde min kära farfar 78 år. Min relation till min farmor och farfar är mer än vad jag kan beskriva. Jag är uppvuxen med och hos dom, från 18 års ålder fram tills årsskiftet bodde jag med dom. Eftersom vi har levt nära varandra under en lång tid har vi skapat en lite annorlunda relation. Vi är väldigt öppna och ärliga mot varandra. Vissa dagar kommer vi inte alls överens medan andra dagar är vi bästa vänner. Älskar dom båda!

Tillbaka till tråden, farfars födelsedag firades hemma i trägården med familj. Grillen levererade kött och lax, ur landet plockade vi färskpotatis och sallad, farmor blandade ihop goda röror och jag hällde upp vinet. Kvällen var mycket trevlig.

Livi kom förbi. Vi drack några glas bubbel för att bege oss in mot staden. Måndagar i Lidköping under sommaren bjuder på något utöver det vanliga. Stadtshotellet har Måndax, varje vecka gästas hotellet med nya artister och det har varit en succé i flera flera år. Lika festligt var det igår, tyvärr lämnade jag tidigt då jag skulle hem för att sova. Jobb idag, TIDIGT!

Kärleksfulla Alice

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229