Hej på er! Denna helg har varit jätte trevlig, I fredags efter skolan så for jag hem till Tone och sen drog vi på gymmet och sen badade jacuzzi hos henne. Har tyvärr inga bilder från när vi var med varandra men det var super kul ändå!! Senare på kvällen så for jag och var med några andra kompisar och sen så drog jag och Wilma hem och sov hos mig. På lördag så hade vi tjejer planerat att vara med varandra så jag Wilma Ella och Elin for och köpte mat och fika till kvällen då vi var hos Elin och såg melodifestival! Såg det inte förra veckans avsnitt eller vad man ska kalla det haha, så detta var första gången och tyckte inte någon var speciellt bra men det var mysigt sällskap iallafall😋

Idag har jag sovit ut och bara tagit det lugnt. Helgen var så mysig helt enkelt!
Kram på er❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Idag så hade jag egentligen skola men vi fick möjligheten att jobba hemifrån vilket jag gjorde. Vaknade rätt så sent , rättare sagt vid 13😬.. Fick frukost på sängen av mormor med pizza och rulltårta vilket var väldigt snällt av hon.
Hade tid hos optikern 15:00 för förnyelse av mina nya linser som jag nu äntligen tagit mig tid till att fixa, har glasögon annars men känner mig mest bekväm med linser.
Nu ska jag se till att plugga lite och göra klart lite av gymnasiearbetet. Tiden har gått så himla fort, känns som jag förra veckan började 1an på gymnasiet nervös och förväntansfull sen att jag om några månader går ut skolan känns helt otroligt!! Blir så skönt att lämna gymnasietiden även på något sätt de känns ändå lite tråkigt.
Här är bara lite inspirations bilder på så fina kläder som finns på Stylelevel.com allt ihop.
Kram ❤️

Likes

Comments

Hej på er!
Detta år så vill jag ta tag i flertal saker bla, bloggandet. Känner att jag varit inaktiv i flera månader nu så är äntligen peppad och ska bli kul att börja med detta igen. Har så många roliga saker framför mig detta år så det kommer bli så kul att få dela allt med er.
Kram ❤️

Likes

Comments

Bilder från fotningen i söndags, nya nyheter online på Stylelevel.com 🌸

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har varit sjuk i typ en vecka till och från så har inte haft så mycket att skriva om alls.
Igår jobbade jag , vi fotade nya nyheter på Stylelevel å de är jätte fina kläder som har kommit in! Så om några veckor bör dom vara på hemsidan😀 förresten så är både jumpsuitsen jag har på bilderna är från stylelevel!
Och just nu ser jag på The Vampire diaries på mitt rum med Clara min lilla syster, började se om det från början förra veckan och kan inte få nog av det hehe, idag ska jag bara ta det lugnt och göra lite uppgifter som ja måste ha klart.
Hoppas ni alla haft en fin helg 🌸🌸

Likes

Comments

Instagram@aliceeagren