Folk frågar hur de känns, hur jag tänker osv.
Ska jag va ärlig tar de sönder mig, hela bröstet slits i tusen bitar. Ingenting känns speciellt bra längre. Allt hopp är borta, kärleken är förstörd och tilliten kommer nog aldrig bli densamma. Ärligt talat så är detta den tuffaste tiden på länge, sen 8 januari om jag ska vara exakt.
Tårarna rinner, ilskan är stor och paniken är extrem. Vet ärligt inte hur jag ska klara detta. Klara detta utan mitt allt, de kommer verkligen inte gå..
Men i all denna sörja så har verkligen fina människor kommit fram, sånna man alltid kan höra av sig till och sånna man alltid kan prata av sig hos. Dag som natt. Dessa 4 människor betyder precis allting, fina människor är precis vad dom är. Enormt mycket kärlek till er❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att verkligen tycka om någon, att verkligen känna att man vill va med en person hela tiden är stort. Tror det kallas olycklig kärlek när den andra personen inte känner likadant, det gör ont. Att känna att jag behöver och verkligen tycker om någon som inte känner detsamma tillbaka är verkligen inte lätt. Även om magkänslan säger nej, det är inte värt att bli krossad igen så har hjärtat redan bestämt sig för att tycka om honom.
Att ta modet och berätta för en annan människa hur man känner och sen inte få det svar man önskar tillbaka suger verkligen, det är svårt att ta. Inte för att de är någons fel att någon känner som dom gör för det är absolut ingenting vi själva kan styra över. Men jag menar, de klart de känns ändå? Förväntningarna var ju högre. Det är tufft just nu alltså..

Likes

Comments

Ångest. Panikångest.
Om det är någon här som läser min blogg som har kommit ifrån panikångesten så är du min förebild och ni som fortfarande kämpar mot den, fortsätt kämpa! Ge aldrig upp, låt den inte vinna. Det är tufft som fan jag vet, jag lever i princip varje dag med denna ångest. Men jag vet att jag kan lyckas, en dag.

Alltså ingen som inte har haft panikångest förut kan någonsin förstå hur det känns. Det går knappt att beskriva med ord. Men jag tänkte göra ett försök.
-Det känns som om luften tar slut, som att lungorna kryper och man måste kippa efter luft. Det svartnar för ögonen. Hela kroppen skakar, hela vägen ut till fingertopparna. Det känns som om man håller på att dö. Ibland är det outhärdligt, rädslan och smärtan är hemsk! Aldrig igen, aldrig mer är det enda man tänker.
Varför ska människor få uppleva den smärtan? Panikångest är som ångest fast tusen gånger värre, tusen gånger smärtsammare och det enda man vill är att den ska gå över.

Panikångest kan hålla på länge, ungefär 30min. Det kanske inte låter så mycket men när den väl kommer så känns det som en evighet. Det är då man är beredd på att göra vad som helst för att bli av med den. En del väljer att skära sig, en del väljer att dricka alkohol, en del väljer att springa. Det finns hur många olika saker som helst som man kan göra för att försöka bli av med ångesten.

Jag skulle inte ens önska min värsta fiende 10min med panikångest.
Ingen förtjänar att uppleva den smärtan.

Likes

Comments

Hur pissigt livet än känns får man aldrig ge upp.
Vi lever alla för att vara starka, att klara av svåra situationer i livet. Att inte visa oss svaga.
Men jag tror att den starkaste människan är någon som fallit till botten och sen rest dig upp igen, än någon som aldrig fallit alls.
Att vara stark är inte alltid att inte visa känslor, ledsamma känslor. Nej, någon som är stark är en person som vågar gråta, som vågar berätta för någon hur den egentligen mår. Att våga visa sig svag, för att sen kunna komma igen och visa livet att man inte tänker ge upp så lätt.
Människor som inte haft de speciellt svårt, som aldrig varit nedstämda mer än kanske några dagar, dom vet inte hur vi andra känner.
För jag tror att vi som är i en depression eller har varit där, vi är dom starkaste.
Vi kämpar varje dag mot någon eller något som trycker ner oss, som får oss att må dåligt.
Dom andra ser oss som svaga, ledsna och tråkiga människor.
Men vi är riktiga krigare, krigare som verkligen vet hur det är att sitta där på botten.
Vi ska vara stolta över oss själva!
#nevergiveup

Likes

Comments