Jag vet inte vad jag ska önska mig i julklapp. Någon som har något tips på vad man kan önska sig i julklapp. Eller vad man kan ge. Vi ska ha gäster om en timme så de blir inte ett jätte långt inlägg men jag ska skriva så mycket jag hinner. Hej alla bloggläsare förresten. 😂

Men jag ska försöka blogga fem gånger i veckan.  

Bilden är för att de var kul

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​hej bloggläsare 

Idag har vi lek mycket. Jag hade jätte kul. Men ingen vill leka nu. De förstör för mig. Det är orättvist. Jag är trött på att om inte en vill så vill ingen. Jag försöker komma på något kul att göra men så fort jag frågar så säger de vill du till den andra kompisen. Nu ska jag hitta på något kul att gör. Sen om de frågar om de får vara med så ska jag säga nej du ville ju inte leka m. Jag är ganska arg nu om ni inte har märkt det. Så....

Hejdå bloggisar 

Kram Alice❤️❤️

Likes

Comments

​Hej bloggläsare 

Jag trodde att mina kompisar väntade på en. Jag trodde faktiskt rätt. Kompisarna väntar på alla förutom på mig. Det käns som om jag är onsynlig. Det är svårt att förklara hur det käns. Men på fritan idag plockade vi skräp. Min ena kompis mallade sig. Det hon sa var kanske inte så elak. Men hon sa det för att hon var avensjuk.

Hejdå bloggisar 

Kram Alice❤️❤️

Likes

Comments

Hej alla bloggläsare

Jag fylde år i torsdags. Jag fick en ny och fin cykel. Jag ville åka till laserdome på min födelse dag . Jag trodde att vi inte bokat men de hadde vi. Mamma sa att vi skulle på skogs promenad. Men nej ............ Vi skulle till laserdome. Det var riktigt kul. Det var första gången. Jag blev lite rädd men sen så var det bara kul. Efter laserdome så hade vi kalas. Det var jätte kul. Jag klädde ut min nästkusin till en ninja. Han blev jättesöt.               I fredags så åt vi frukost buffé på C4 hotellet. De var jättegott. Min storebror köpte en  airboard. De är jättekul att åka på den. På kvällen så grilla vi. De var verkligen gott. I lördags var det tråkigt för då var jag på fotboll. Asså de var inte jag som spela. De var philip. Den dagen åt jag, mormor, morfar och philip på McDonalds. Jag är nästan aldrig där. Men de var gott. I söndags så var jag och mamma på dop. De var min nästkusin som döptes till Loke.  Nu käns det som jag är tråkig. Men jag försöker skynda på lite. Jag kör måndagen lite snabbt . Ja     Vi odla lite och på kvällen så lekte mamma, pappa, philip och jag land och rike. Idag hade vi slöj. Ni vet att jag älskar slöjd. Imorgon så Frida hämta mig från skola och så har vi pizza kväll på kören. 

Hejdå alla bloggisar 

Kram Alice❤️❤️

Likes

Comments

​Hej alls bloggläsare 

Mitt liv just nu är hemskt. Jag är ledsen typ hela tiden. Jag tror detta är på grund av skolan. Jag fyller år på torsdag hoppas de blir kul och imorgon så ska vi åka till stan med klassen hoppas de blir kul.

Hejdå bloggisar 

Kram Alice❤️❤️

Likes

Comments

​Hej alla bloggläsare

Idag har de varit en väldigt konstig dag. För vi i  tjej gänget har inte bråkat. Men ledsen har jag varit . I typ en timme gjorde jag ingenting. Jag satt på en gunga som inte ens fart. Jag blir bara ledsen. Så jag tror jag avslutar här.

Hejdå alla bloggisar 

Kram Alice❤️❤️

Likes

Comments

Hej alla bloggläsare

idag  är jag arg. De har liksom varit en riktigt dålig dag. jag orkar inte skriva något om de nu. imorgon så ska F-3 gå till lingenäset . jag tror att vi kommer bråka imorgon. Den ända gången idag jag tyckt nogot var riktigt roligt var när vi körde land och rike  på fritan. En sak jag är trött på är att när jag har skrivit nogot om skolan( kompisar) så har  de sakt att de är fel typ, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara men jag tror att någon i skola säger nogot om detta inläg.

Hejdå alla bloggisar.                             Kram Alice❤️❤️

Likes

Comments

Hej alla bloggläsare

Idag när jag kom hem från skolan så upptäckte jag att de var stopp i vasken. Jag menar att vattnet hade fastnat, så jag försökte laga det. Jag klarade att tömma vasken. Jag liksom tog min te kopp som va kvar sen igår och slevade upp vattnet tills det blev ganska så lite vatten så de var svårt att använda muggen, då tog jag en trasa och sög upp vattnet med den. När allt vatten var borta så visade sig att de var ganska så skitigt. Sen så vet ni nog vad somm hände

Hejdå alla bloggisar 

Kram Alice❤️❤️

Likes

Comments

Tjabba tjena halå alla bloggläsare, hoppas jag stava rätt. Min mobil krånglar så det kommer aldrig upp att jag stava inte stava rätt(men de där röda sträcken som hamnar under order man stava fel på) 😐. Innan bloggade jag varge dag. Då var jag ny börjare på det här med att blogga. Men idag har jag bakat. Jag älskar matlagning. Att baka och laga mat❤️. Jag gör ett vad har jag gjort inlägg imorgon. Vad va det jag skulle säga............... Jag kommer verkligen inte ihåg, men nu fikar vi med kakorna jag baka.

Hejdå alla bloggisar

Kram Alice❤️❤️

Likes

Comments

Hej alla bloggläsare

Idag har jag tränat fotboll med pappa ute i trädgården. Pappa gav poäng från 1-5. Jag fick en fyra se en etta........ Men anses har jag nog inte gjort så mycket mer. Asså jag fattar knappt att jag har en blogg. De är RIKTIGT KUL!👇🏻👇🏻👇🏻Mmmm

Likes

Comments