Träning

Hej!

Blev en öl innan match för att ladda upp för fotbollen.
Nu är det halvlek och det står 2-0. Det är en konstig känsla att vara här och taket är stängt. Men det är ju ända skillnaden eftersom att sällskapet är dessamma!

Kom igen nu Bajen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Hejhej!

Klockan har passerat 12 så kan inte skriva godmorgon men vissa av er kanske precis har vaknat?

Jag sitter på bussen påväg in till stan för att möta upp Linnea och Camilla. Det är matchdag! S tvingade nästan iväg mig, jag har känt mig så inlåst i lägenheten då jag legat sjuk hela veckan... Så han tyckte jag skulle ta mig iväg. Jag är inte helt frisk men jag klättrar på väggarna snart.

Jag har tur som har en pojkvän som älskar våfflor, fick nämligen några serverad då jag höll på att fixa mig.

Nu hejar vi fram Bajen tillsammans!

Likes

Comments

Godkväll!

Jag gör nog som de flesta svenskar gör ikväll, undrar vem f*n som valt ut låtarna till Mello. Nivån iår är ju så illa. Men ändå sitter man här varje lördag haha!

Middagen idag blev faktiskt otroligt god! Jag följde ett recept men jag hade ingenting av de hemma, så jag tog faktiskt alternativa saker och kokade ihop. Hur kommer det sig att jag är så bra på matlagning helt plötsligt? Man kanske aldrig tagit chansen förut att leverera! Men gott blev det!

Jag blir galen på S, han kan aldrig va med på bild seriöst. Det är nästan så att jag blir arg, på riktigt. Jag som ville ta lite mysiga bilder på oss, vi har inte så många bilder på oss heller. Men på dessa bilder säger S " Jag blundar så ser det ut som att jag somnat". Ja, det är väl så här att bo med någon som är rädd för kameran. Jag menar, han kan ju råka bli snygg på bild.. Men lite charmig är han iallafall, eller hur?

Ha en trevlig kväll nu! 

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Lördag idag, innebär att jag får ha min S hemma med mig hela dagen!
Vi vaknade vid halv nio imorse och klev faktiskt upp vid halv tio. Jag känner mig mycket piggare i förkylningen så jag hoppas verkligen det går åt rätt håll nu. Tyvärr inte helt frisk så jag orkar inte hålla igång längre perioder.
S har fått något för sina belgiska våfflor, så han gjorde faktiskt de till frukost idag. Otroligt gott med en stadig frukost. Man får ju energi av det, så vi tog och städade lägenheten. Så nu är den snart skinande ren och tvätten strax klar den med.
Jag själv har nu tagit en paus och tittar på hockeyn medan fina S viker tvätt och inte vill va med på bild...

Likes

Comments

Hejhej!

Härlig vecka va? - Nej, jag har varit sjuk och missat alla våra planer... Jag är fortfarande däckad i sängen. Blir en otroligt lugn fredag med lite middag och sedan talang.
Jag får ju iallafall se en massa OSGULD och medaljer som Sverige tar. Nu startar hockeyn också. Jippie!

Vad kan inte vara bättre än en lugn fredag?

Likes

Comments