Instagram@_alexx_beyer_

http://www.nattstad.se/magazineread.aspx?id=2074

Tävla nu!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Say what you wanna say and let the words fall out, honestly i wanna see you be Brave.
Våga vara dig! Visa vem DU är! Stå på dig! Låt inte någon trampa på dig!

Likes

Comments

Jag tycker ni alla kan gå in på min väns blogg och titta runt bland hennes kategorier vilket de finns många av, hon är en riktig vän för mig och hon förtjänar följare på hennes blogg!!! :)

http://maribell.blogg.se

Likes

Comments

Idag är de Alla ♡ dag. Och det är faktiskt jävligt fint väder! Men lite galet är de ändå, för här på PS så är vissa människor sig själva! Som hon på bilden hon vågar vara sig själv and she don't give a fuck vad folk tycker eller tänker om henne! ;) Är precis likadan förutom utstyrseln hon har, men tänk på idag att bara dig själv det kommer du längst med! :)

Likes

Comments

Nu har jag gjort mitt gymnasieval, woow så nervöst de känns efteråt men de känns även bra!! Jag vet att jag har gjort rätt val så nu är det bara att vänta! :) :D Hoppas alla ni andra där ute som också ska göra sina gymnasieval verkligen väljer något ni vill själva, och att ni inte påverkas av något en kompis säger! :)

Likes

Comments

I Måndags var jag på besök på apelrydsskolan i Båstad, en riktigt bra skola med trevliga lärare och elever!!! Man kände sig typ hemma direkt. Men tyvärr blir det inte mitt 1:a val men ändå ett STORT + till denna skolan för att vara så grym!!!

Och ni därute som gillar TEATER eller MUSIKAL mycket så rekommenderar jag er att börja där, eller åtminstone åka dit och checka stället.

Ha de gött alla :D

Likes

Comments

Idag slutade jag klockan 14.00 men direkt efter sista lektionen stack jag till SYVEN för att få snacka om gymnasieval osv. Bestämt nu vilken skola som är 1:a val vilket känns gött! ! Men det är bara väntan, väntan på om man kommer in, väntan på när man ska börja, och sen mitt i allt missar jag bussen och fick sitta ute i denna kylan i typ en sådär 45 minuter ;)

Likes

Comments

Nu sitter vi på restaurang Chaplin och ska äta super god mat! Sen så bär de av till Milano ikväll med hela familjen + vänner ;) Tagga karaoke och en super kväll!!!

Hoppas ni andra får en fet lördag! :D

Likes

Comments

Ska kanske tatuera mig imorgon, men vet inte vilken ?? Båda är as snygga men de blir ett riktigt tough choise!!!

Likes

Comments