Gaycap på min vecka: Denna veckan har typ vart den lugnaste veckan i mitt liv. Jag spendera min helg i Kristinehamn med nikke-boi som nu äntligen fått ett nytt rum i sitt hus, Men det fanns bara ett problem och det var att hans nya säng inte hade kommit än så vi körde en "carpe diem" och sov på marken på madrasser vilken visade sig var ASMYSIGT. Det påminde mig om när man var liten och skulle sova hos en kompis eller bara dela rum med ett syskon för man inte ville sova ensam. Så något jag starkt skulle rekommendera att göra med sin partner är att bara ta av madrassen från sängen och slänga ner det på marken framför tv och ha en filmkväll. Som sagt asmysigt.

Men hörni nu är det ju så att det är en ny termin på fuggerugge vilket betyder att det var dags för mitt squad att ha våran termin tradition av att ha ett Fugik pizza mys och det är precis som det låter att vi beställer pizza med utkörning till skolan och sitter där och äter och pratar om hur mycket vi hatar skolan. Men denna gången hände nåt mystiskt. Vi beställde våra pizzor precis som vanligt men när vi öppnade pizza kartongerna så fick vi en chock. Dom hade lagt SALLAD på våra pizzor. Liksom ursäkta vi vet att vi egentligen inte borde äta pizzor men att slänga på lite sallad kommer inte få oss att få feeling att gå på en fitness diet. Nej men on a seriös note lägg inte sallad på våra pizzor det förstör the aestetic.

På en annan note så har jag äntligen bestämt mig för vilket gymnasiearbete jag ska göra och tror det kan bli riktigt bra men gissar på att jag kommer göra ett inlägg bara om det lite senare i framtiden när stressen av att göra en koreografi och redigera ihop en film slår mig så look forward too that.

Så avslutar vi detta inlägget med dagens visdoms quote

"Att kalla nån för cp är det roligaste som finns"- Wilma Schmid 2k17

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja nu äntligen har jag bestämt mig för att skaffa en blogg och här kan ni förvänta er en självbiografi från en 18 årig kille som konstant lever i cirka 7 dagar i veckan. Mer än det behöver ni faktiskt inte veta då storyn av mitt liv sakta men säkert kommer läggas ut här.

Idag var det cirka 6 dagar sen skolan börja och det är ett HELVETE rent ut sagt. Nytt upplägg på Svenskan då vi ska vara 60 elever och två lärare i en sal gjord för att vissa upp musikaler plus att denna människan som spenderat hela sommarlovet i sängen nu ska klara av 10 timmar dans per vecka. Så nu är allt tungt som fan och stressen kryper sig långsamt tillbaka i ens system.

Men en sak som man alltid ska komma ihåg med livet är att det finns en guldkant i ALLT eller iallafall ibland. Som tur så finns det en guldkant i denna situationen och det är att nu får jag äntligen träffa mitt main squad Williz & My minst 5 dagar per vecka och det har verkligen vart värt skolångesten.

Men på talan av Wilma och My så har vi bestämt oss för att vi ska göra en cross promotion i form av att vi lite då och då ska säga några av våra "unpopular opinions" så här är mina.

- Straighta killar blir hyllade när dom gör saker som vi hbtq personer blir misshandlade för. Jag började först tänka på detta när jag var inne på Facebook och kollade min timeline sen kom en video upp som hette "Tom Holland - Umberella Lipsync" (https://www.youtube.com/watch?v=jPCJIB1f7jk). Först och främst vill jag säga att jag har inga problem med att straighta killar dansar och lipsyncar men det som fick mig att bli triggered är att han inte bara lipsyncar utan han gör det också i full drag...

Du vet det homo och transsexuella har gjort sen cirka 1950 talet. Dok finns det en stor skillnad mellan det vanliga hbtq drag queenen och Tom Holland är att han är straight (eller iallafall är han det i samhällets ögon då han inte sagt att han är något annat än straight) och det gör då honom till en skön snubbe som vågar bryta könsroller och vara allmänt moddig. Medans den vanliga drag queenen ses som en typisk "sån där bög" som samhället tittar ner på för att han/hon är feminin. Det var senast 3 månader sen som två drag queens som heter Valentina och Trinity Taylor blev överfallna på gatan (http://losangeles.cbslocal.com/2017/03/18/man-with-drag-performers-attacked-in-west-hollywood/).

Så medan folk som lagt hela sitt liv till att kunna ha en drag karriär blir misshandlade så lallar Tom Holland runt i drag och alla älskar honom för han är ju en sån skön snubbe som vågar görs sånt.

Detta är samma på i princip allt feminint som homosexuella har haft på sig/gjort aslänge. Om jag som bög har på mig högklackat så är jag en typiskt radical bög men om straighta killar gör det är dom återigen den där sköna snubben.

Men nu var den ranten över och också detta inlägget bye.

Om ni vill läsa Wilmas unpopular opinions kan du klicka HÄR

Om ni vill läsa Mys unpopular opinions kan du klicka HÄR

Likes

Comments